Ψηλά ο πήχης με  αναγκαία συσπείρωση

Την επίσημη πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο, που θέλει ν’ ασχοληθεί ενεργά με το διοικητικό, οργανωτικό και οικονομικό κομμάτι του Ιπποκράτη εν όψει Β’ εθνικής, ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει το Δ.Σ. του κωακού συλλόγου καθώς είναι οριστική η ημερομηνία της διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.

Από τα χείλη του προέδρου του Ιπποκράτη, κ. Στέφανου Χαρτοφύλη, ανακοινώθηκε ότι η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής.

Το κάλεσμα προς όσους αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στο σωματείο, όχι μόνο για την ιστορική συμμετοχή της ομάδας ανδρών στη Β’ εθνική αλλά και για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, είναι γενικό και οι διοικούντες τον Ιπποκράτη ευελπιστούν ότι φέτος θα εισακουστεί και δε θα σημειωθούν φαινόμενα ανάλογα προηγούμενων ετών που η προσέλευση ήταν μικρότερη των προσδοκιών.

Είναι σαφές ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί άμεση προτεραιότητα προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας για το οποίο γίνονται πολλά όνειρα που φθάνουν αρκετά ψηλά, ακόμη και στην Α2! Όμως, απαιτούνται γερές και υγιείς βάσεις και συσπείρωση των Κώων καθώς «ο Ιπποκράτης είναι ομάδα ολόκληρου του νησιού», όπως διατείνεται ο κ. Χαρτοφύλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτή τη φιλοσοφία, προσδοκά να στελεχωθεί ο Ιπποκράτης στη Β’ εθνική με ντόπιους αθλητές και οι προσθήκες εκτός Κω να μην είναι περισσότερες από τρεις.

Για του λόγου το αληθές, μεγάλοι μεταγραφικοί στόχοι Κώων αθλητών αναμένεται να είναι ο 32χρονος φόργουορντ / σέντερ, Νίκος Παπανικολάου του Ψυχικού (Α2) αλλά και ο 19χρονος διεθνής γκαρντ, Ανδρέας Σκούφης, ο οποίος ανήκει στον Προμηθέα Πάτρας αλλά έχει δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στο Παγκράτι (Α2).

Τον επαναπατρισμό του Νίκου Παπανικολάου έχει στα υπόψη του ο Ιπποκράτης εν όψει Β’ εθνικής.
Τον επαναπατρισμό του Νίκου Παπανικολάου έχει στα υπόψη του ο Ιπποκράτης εν όψει Β’ εθνικής.