Δήμος Κω: 4 νέες διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες για τη μαρίνα της Κω

Δήμος Κω: 4 νέες διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες για τη μαρίνα της Κω

Δήμος Κω: 4 νέες διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες για τη μαρίνα της Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 347 ΦΟΡΕΣ

Διευρύνονται οι διεθνείς στρατηγικές συνεργασίες της μαρίνας της Κω, με την προσθήκη 4 νέων.

Συγκεκριμένα:
-Είναι η πρώτη Μαρίνα στην Ελλάδα που έγινε μέλος της Διεθνούς ΈνωσηςΜαρινών Τranseurope ( www.transeuropemarinas.com ). Στην Ένωση συμμετέχουν 73 Μαρίνες σε όλη την Ευρώπη και τα οφέλη από τη συμμετοχή της Μαρίνας της Κω μεταφράζονται σε ειδικά προνόμια που αφορούν δράσεις προβολής και προώθησης αλλά και αναπτυξιακές και επιχειρηματικές συνεργασίες με άλλες Μαρίνες.
-Η Μαρίνα της Κω προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με το δίκτυο Μαρινών Setur, που έχει υπό τον έλεγχο και την ιδιοκτησία του 11 Μαρίνες στην Τουρκία. Αντικείμενο της συνεργασίας ειδικές καμπάνιες προώθησης και η παροχή έκπτωσης για τους πελάτες του δικτύου.
-Η Μαρίνα της Κω προχώρησε σε αυτόνομη συνεργασία με τη Μαρίνα της Αλικαρνασσού στα απέναντι παράλια με αντικείμενο την αμοιβαία προβολή αλλά και διεύρυνση του πελατολογίου.
-Η Μαρίνα της Κω αρχίζει τη συνεργασία της με το παγκόσμιας εμβέλειας portal για superyachts, το luxberths, προκειμένου να προβληθούν οι υπηρεσίες αλλά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μαρίνας Κω και στόχο της προσέλκυση μεγάλων σκαφών αναψυχής.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Μαρίνας κ. Σεβαστιανός Μαραγκός αναφέρει: "Βάζουμε τη Μαρίνα στον παγκόσμιο χάρτη του θαλάσσιου τουρισμού. Τα δύο τελευταία χρόνια επενδύσαμε στην εξωστρέφεια, στη σύναψη διεθνών συνεργασιών αλλά και στη χρήση των νέων τεχνολογιών και του σύγχρονου marketing. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και αποτυπώνονται στα έσοδα, στα νέα συμβόλαια αλλά και στην αναβάθμιση της διεθνούς εικόνας της Μαρίνας μας".

(Πηγή:kosnews24.gr)

Διαβάστε ακόμη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο