Φιλικό σε γιορτινό φόντο!

Ο γηραιός της πόλης μας δεν ολοκλήρωσε ακόμα την φετινή χρονιά. Οι κατακτήσεις πρωταθλήματος και κυπέλλου και η αλλαγή κατηγορίας κύρια, τον αναγκάζουν να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα μέχρι τέλος του μήνα, που περιλαμβάνει προπονήσεις, δοκιμές ποδοσφαιριστών αλλά και φιλικό παιχνίδι με γιορτινό φόντο.

Πιο συγκεκριμένα:

-Ο Διαγόρας αποδέχθηκε πρόσκληση από τα Απόλλωνα, για να γιορτάσει κι εκεί την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και ο εκεί κόσμος θέλει να δει από κοντά τον πρωταθλητή.
Γι αυτό το λόγο οι κυανέρυθροι θα μεταβούν την Κυριακή στα Απόλλωνα κι εκεί στις 17.30 θα αντιμετωπίσουν μια Μικτή ομάδα επιλέκτων,  η οποία θα συγκροτηθεί από παίκτες-επιλογές του Σταμάτη Μαργέλου , από τα γύρω χωριά αλλά και από όσους θελήσουν να δοκιμαστούν και μακριά από το Δημ. Στάδιο. 

Οι διοργανωτές θα δώσουν στο φιλικό εορταστικό χαρακτήρα κι ο Ανδρέας Σταύρου θα έχει την ευκαιρία να έχει για ακόμα μια φορά ολοκληρωμένη άποψη, από τα παιδιά που θα χρησιμοποιήσει.  Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πώς οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα για τους παίκτες της ομάδας, ενώ όσοι  θέλουν να δοκιμαστούν, μπορούν να βρίσκονται στην Λέσχη του Διαγόρα από τις 15.30, αφού η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.00

Στα Απόλλωνα πάει να γιορτάσει την Κυριακή ο Διαγόρας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Στα Απόλλωνα πάει να γιορτάσει την Κυριακή ο Διαγόρας (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)