Ερωτηματικό η παραμονή του Τερεζόπουλου

Μηνύματα που προαναγγέλλουν σαρωτικές αλλαγές, που ενδεχομένως να μην  περιοριστούν μόνο στο ρόστερ, συνεχίζουν να έρχονται τις τελευταίες μέρες από τη Ρόδο.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο πρόεδρος του συλλόγου Αυγουστίνος Γιακάι κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι από την εικόνα που παρουσίασαν φέτος τα «ελάφια» και από το «κάδρο» του προβληματισμού δεν λείπει ούτε ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος.  

Η παραμονή του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, με τη διοίκηση να περιμένει την ολοκλήρωση, την ερχόμενη Κυριακή, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας προκειμένου να βάλει τα πράγματα κάτω, να κάνει την απαραίτητη συζήτηση με τον προπονητή και να πάρει τις αποφάσεις της.

Κατά τα άλλα, με τις γνωστές πολλές απουσίες συνέχισαν να προετοιμάζονται χθες τα «ελάφια» για το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό στη Σαντορίνη.
 Εκτός προγράμματος έμειναν οι στρατευμένοι Αμανατίδης, Βολονάκης και  Μοσχάκης, καθώς και οι τραυματίες Καντιμοίρης, Ευγενικός, Ολιβέιρα και Ευγενικός.  
 

Αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποφασίσει η διοίκηση για το μέλλον της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Αμέσως μετά το τέλος της φετινής σεζόν θα αποφασίσει η διοίκηση για το μέλλον της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ