Χρόνος συμμετοχής στους νέους!

Ο Ιάλυσος είναι αποφασισμένος να πράξει το καθήκον του και στο ματς της 30ης αγωνιστικής κόντρα στον Ηλυσιακό, που καίγεται για βαθμούς για να παραμείνει στην Κατηγορία. Θα κυνηγήσει την νίκη και σε αυτό το ματς, θέλοντας να αποχαιρετίσει κατά τον καλύτερο τρόπο αυτή τη χρονιά και να αφοσιωθεί στην προετοιμασία εκείνης που έρχεται και που θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την φετινή.

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης συνέχισε και χθες τις εντατικές προπονήσεις ενώ ξεκίνησε να δοκιμάζει και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, σε μια προσπάθεια να αναδείξει μέσω του Ιάλυσου φυσικά το ταλέντο τους και να υπάρξει κέρδος και ατομικό αλλά και συλλογικό.
Μάλιστα στο ματς της Κυριακής, έχει σκοπό να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά , τα οποία από το ξεκίνημα ή τα μέσα της περιόδου προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Με μια χημεία ταλέντου και εμπειρίας, ο Ιάλυσος θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό έχοντας στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο φινάλε του πρωταθλήματος.
«Δεν μας ενδιαφέρει τι θέλουν να κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες.

Ο Ιάλυσος είναι στην Γ΄Εθνική και την νέα περίοδο κι είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για την ομάδα μας και την ιστορία της. Θα δώσουμε χρόνο στα νέα παιδιά, προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα και από αυτά, παίζοντας για την νίκη για να κλείσουμε κατά τον καλύτερο χρόνο την σαιζόν που φεύγει» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ιάλυσου.  

Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ
Στον Ιάλυσο είναι όλοι ευχαριστημένοι από την δουλειά του Αλέξανδρου Αλεξιάδη. Είναι νεαρός στην ηλικία, γνώστης για τα καλά του αντικειμένου αφού θήτευσε δίπλα σε καλούς δασκάλους  και με ξεκάθαρες απόψεις για το ποδόσφαιρο. Γνωρίζει καλά την ποδοσφαιρική αγορά κι αποτελεί το πρώτο μέλημα της Διοίκησης Χατζηνικήτα στον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Ο νεαρός τεχνικός του Ιάλυσου, έχει μάλιστα εκπονήσει μαζί με τον γυμναστή του τον Γιάννη Κατσανίκα πρόγραμμα για να το εφαρμόσουν οι παίκτες του μέσα στο καλοκαίρι .
Όπως μπορεί να φαντασθεί κανείς, ο κόουτς του Ιάλυσου θα συζητήσει το θέμα της παραμονής του στην ομάδα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, με τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του.

Σε περίπτωση παραμονής του στον πάγκο, έχει ήδη έτοιμο με τον Γιάννη Κατσανίκα  ένα πρόγραμμα τριών εβδομάδων, που πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες σε μια μεταβατική περίοδο.

Στο πρόγραμμά του έχει σαν ξεκίνημα της προετοιμασίας την 15η Ιουλίου (περίπου) ενώ στο πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνονται 22 διπλές προπονήσεις, που σημαίνει πώς ο Ιάλυσος έχει την νέα περίοδο υψηλές βλέψεις και θέλει να προετοιμάσει τους παίκτες του για υψηλούς στόχους .
Όλα αυτά φυσικά θα γίνουν πράξη, εάν μείνει στον πάγκο ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης,  ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.  

Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει τον πρώτο λόγο για την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει τον πρώτο λόγο για την τεχνική ηγεσία του Ιάλυσου(ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)