Σε θέση βολής στον Καλαμώνα…

Μια από τις πιο αξιόλογες διοργανώσεις πρακτικής σκοποβολής για τη χώρα μας και όχι μόνο θα ξεκινήσει αύριο στο Δημοτικό Σκοπευτήριο του Καλαμώνα. Ο διοργανωτής Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχουν κάνει ό, πρέπει, ώστε οι σύγχρονες εγκαταστάσεις για τη διεθνή αυτή συνάντηση να αφήσουν ευχαριστημένους συμμετέχοντες αλλά και θεατές.

Οι αγώνες που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, θα ξεκινούν το πρωί στις 9 για όποιον θέλει να τους παρακολουθήσει με δωρεάν είσοδο. Σημαντική ήταν η συμβολή στην πραγματοποίηση τους, πέρα του Δήμου και της Περιφέρειας,  της 95 ΑΔΤΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ευχαριστώντας τες ο ΣΚΟΡ μέσω επιστολής του, όπως παρακάτω:

«Ο Σκοπευτικός Όμιλος Ρόδου-ΣΚΟΡ, διοργανώνει αγώνες Πρακτικής Σκοποβολής, Επιπέδου ΙΙΙ- Level ΙΙΙ, τριάντα σταδίων, με τίτλο Mediterranean Extreme Open, στις εγκαταστάσεις του Σκοπευτηρίου Κάτω Καλαμώνα.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 19, Σαββάτο 20 και Κυριακή 21 Μαΐου 2017 και θα αρχίζουν στις 9:00 το πρωί.

Στους αγώνες συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι αθλητές και η είσοδος για την παρακολούθηση των αγώνων είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η απονομή των επάθλων των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 21 Μαΐου στο Ξενοδοχείο Avra Beach.

Ο ΣΚΟΡ ευχαριστεί ιδιαιτέρως  για τη σημαντική βοήθεια που είχε για τη διαμόρφωση του αθλητικού χώρου και τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμο Ρόδου και τον Δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο, την 95 ΑΔΤΕ και τον στρατηγό κ. Νικόλαο Χιονή, την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και τον αστυνομικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Γεωργακάκο καθώς και τους εθελοντές που συμμετείχαν στο επίπονο έργο της διαμόρφωσης του χώρου και της ετοιμασίας των τριάντα αγωνιστικών σταδίων.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χαρίτος»