Με ρυθμούς «πολυβόλου» συνεχίζει ο Κλεόβουλος

Το άριστο κλίμα που διαμόρφωσαν η ικανότητα συνεννόησης και η συνέπεια στα οικονομικά, εξαργυρώνουν την τρέχουσα περίοδο τόσο η διοίκηση, όσο και οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου.

Τα ραντεβού του Προέδρου Στέφανου Μυριαλλή και των συνεργατών του με τους αθλητές του φετινού κορμού διαρκούν ελάχιστο χρόνο και κλείνουν απόλυτα θετικά και όπως όλα δείχνουν, από την επόμενη εβδομάδα η διοίκηση και ο προπονητής Δημήτρης Δογιάμας θα έχουν πλέον όλη την άνεση να ασχοληθούν απερίσπαστοι με τις μεταγραφές.

 Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δήμο Παπαοικονόμου, Νίκο Κολιοκώστα, Αλέκο Κακλαμάνο, Λάκη Κακλαμάνο, Παναγιώτη Κουκουτσέλα, Στέφανο Ευαγγελίδη και Μανώλη Χαρίτο, χθες ήταν η σειρά των Στέργου Γαϊτάνου, Αντώνη Χρυσανθή και Μιχάλη Κωστάκη να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της παραμονής τους, ενώ σήμερα θα ακολουθήσει ο Γκέργκι Χαμιτάι.

Σημειώνεται, πως οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί, με τους ανθρώπους του Κλεόβουλου να περιμένουν, προκειμένου να κινηθούν, το ξεκαθάρισμα των σχέσεων των ποδοσφαιριστών που τους ενδιαφέρουν με τα σωματεία στα οποία ανήκουν.

 

Ο Μιχάλης Κωστάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Κλεόβουλου		                ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μιχάλης Κωστάκης θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Κλεόβουλου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ