Στην αναμονή μέχρι τις 31 Μαΐου το «Ροδίων Άθλησις»

Στο «Ροδίων Αθλησις» δεν έχουν ακόμα σίγουρο σε ποια Κατηγορία θα αγωνιστούν τη νέα περίοδο. Είναι δεδομένη η συμμετοχή στην Α2,  αλλά η ειδική προκήρυξη της pre-league δεν έχει ακόμα εκδοθεί από την ΕΟΠΕ.

Υπάρχει φυσικά ο πρώτος σχεδιασμός, με τις 12 ομάδες  του Ομίλου να γίνονται δεκαέξι με τέσσερις επιλαχούσες.

Η Ομοσπονδία δεν έχει ακόμα εκδώσει την ειδική προκήρυξη, περιμένοντας τις ομάδες και τις δηλώσεις συμμετοχής τους. Υπάρχει δηλαδή το ενδεχόμενο ορισμένες από τις ομάδες που έχουν συμπεριληφθεί σε πρώτη φάση στον καταρτισμό των Ομίλων, να μην αγωνιστούν για δικούς τους λόγους, οπότε ίσως και να μην διεξαχθεί το πρωτάθλημα αυτής της κατηγορίας και η Α2  να παραμείνει ως έχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η ΕΟΠΕ πέρα από τη Γενική Προκήρυξη έχει ήδη ανακοινώσει στις ομάδες, πώς θα περιμένει τις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων για να κρίνει, με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαΐου.

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Στο μεταξύ στην ανδρική ομάδα του «Ροδίων» ως γνωστό, έχουν ήδη ξεκινήσει οι ανανεώσεις. Θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες οι συζητήσεις και οι ανανεώσεις της συνεργασίας   με τους υπόλοιπους παίκτες, που φόρεσαν και πέρυσι την φανέλα της ομάδας και αγωνίσθηκαν στην Α2 των ανδρών.

Στόχος της Διοίκησης και του Νίκου Τρατσέλα να τους κρατήσουν όλους στην ομάδα και να μην φύγει κανείς . Αντίθετα υπάρχουν ήδη επαφές με τρεις παίκτες, που θα προέρχονται από τον εκτός Ρόδου χώρο.
Όπως έγινε γνωστό πρόκειται για έναν πασαδόρο, έναν ακραίο και έναν κεντρικό με τους οποίους οι συζητήσεις συνεχίζονται.