Πυρ και μανία στον Αστέρα Παστίδα!

Πολλά παράπονα ακούγονται τις τελευταίες μέρες από την Διοίκηση του Αστέρα Παστίδας και τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Πάττα, αφού πολλοί από τους ποδοσφαιριστές τους ενημερώνουν για τα τηλεφωνήματα που δέχονται από άλλους συλλόγους, χωρίς να υπάρχει καμιά επικοινωνία με το σύλλογο.

«Γνωρίζουμε καλά ποιοι είναι και ποιους παίκτες πλησιάζουν. Ο Αστέρας θέλει να έχει καλές σχέσεις με όλους τους συλλόγους. Ας αλλάξουν λοιπόν τακτική γιατί οι παίκτες –προς τιμή τους- ενημερώνουν κι εμένα και τη διοίκηση…» τόνισε ο κόουτς της ομάδας Κώστας Πάττας.

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου αυτός θα γίνει μετά την Γενική Συνέλευση που θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι με τον πρόεδρο Μιχάλη Κοσμά να κάνει οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό και πιθανότατα να διευρύνει το ΔΣ.

 

Πυρ και μανία είναι ο Κώστας Πάττας για τον τρόπο που πλησιάζουν παίκτες του Αστέρα άλλοι σύλλογοι  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Πυρ και μανία είναι ο Κώστας Πάττας για τον τρόπο που πλησιάζουν παίκτες του Αστέρα άλλοι σύλλογοι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)