Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό καμπ…

Θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο αλλά και το πιο δημιουργικό ποδοσφαιρικό καμπ που γίνεται στη Ρόδο, σύμφωνα με τους διοργανωτές του και σε αυτό προΐσταται ο Βαγγέλης Χοσάδας αλλά και οι τεχνικοί των Ακαδημιών της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, και θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 30 Ιουνίου, με τη συμμετοχή παιδιών ηλικίας 7 έως 17 ετών.

Ένα καμπ στο οποίο θέλουν να πάρουν μέρος πολλά παιδιά τα οποία θα δουν να γίνεται πράξη η αξιολόγηση όλου του ποδοσφαιρικού ταλέντου το οποίο διαθέτουν αλλά και στο οποίο θα δουλέψουν πολύ καθώς υπάρχουν:   

-5 ώρες την ημέρα προπόνηση από 4 προπονητές της REAL VALLADOLID και τον προπονητή τερματοφυλακων.
-Αξιολόγηση τεχνικών και τακτικών στοιχείων του κάθε αθλητή ξεχωριστά.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει».

Η ΑΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ
Με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας η Διοίκηση της ομάδας θέλησε να απευθύνει και δημόσια τις ευχαριστίες της σε όλους όσους βοήθησαν να έχει αυτή την πορεία η ομάδα των «ερυθρολεύκων». Στην ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:  

«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους παρακάτω:
•    Όλους τους χορηγούς που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα μας.
•    Όλους όσους βοήθησαν οικονομικά χωρίς να φαίνονται προς τα έξω.

•    Τους γιατρούς Ιωάννη Μιχαηλίδη, Νικόλαο Άντερσεν και Γεώργιο Δρακιού, για την αφιλοκερδή ιατρική περίθαλψη των ποδοσφαιριστών μας όλα αυτά τα χρόνια
•    Την εταιρία Σεκιούριτι του κ. Στέλιου Κάλλα.
•    Όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα μας από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα και έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

•    Το προπονητικό τιμ και τους φροντιστές που δούλεψαν σκληρά.
•    Όλους τους φιλάθλους του συλλόγου μας οι οποίοι βοήθησαν και αυτοί με τη σειρά τους όποτε τους χρειαστήκαμε.
•    Την Ε.Π.Σ.Δ. για την καλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Μια δύσκολη χρονιά από όλες τις πλευρές, έφτασε στο τέλος της. Καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο ποδοσφαιρικό και μη, με υγεία και συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Διαγόρα για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επάνοδο του στις Εθνικές κατηγορίες».