Αγωνία για το μέλλον του Αστέρα Μασσάρων

Σήμερα αργά το απόγευμα θα συνεδριάσουν οι παράγοντες του Αστέρα Μασσάρων προκειμένου να αναλύσουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο σύλλογο και να ορίσουν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, που θα είναι και η κρισιμότερη των τελευταίων ετών.

Η απόφαση των μελών της σημερινής διοίκησης να αποχωρήσουν δείχνει να είναι οριστική και αμετάκλητη, συνεπώς η τοπική κοινωνία καλείται να διασφαλίσει τη συνέχεια της ύπαρξης του συλλόγου μέσα από την ανάδειξη του διάδοχου διοικητικού σχήματος, για το οποίο πάντως μέχρι σήμερα δεν έχουν εμφανιστεί ενδιαφερόμενοι.

 Με δεδομένο πως το διακύβευμα για τον Αστέρα πολύ μεγαλύτερο από το μέλλον της ανδρικής ομάδας καθ’ αυτής, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει μία πολλά υποσχόμενη ακαδημία, οι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης θα προσπαθήσουν να αναζητήσουν τη λύση σε συνεργασία με τους γονείς των παιδιών.

Οι τελευταίοι καλούνται να δώσουν το παρών στη συνάντηση που διοργανώνεται την ερχόμενη Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, στην πλατεία της κοινότητας.   

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης είναι πολύ πιθανό να οριστούν για τις 28 Μαΐου.