Τετ α τετ Αλεξιάδη - Χατζηνικήτα

Η προετοιμασία του Ιάλυσου για τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής  με τον Ηλυσιακό συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν θα ολοκληρωθεί αύριο. Οι «ερυθροκίτρινοι» είναι όλοι πλην του Κλεάνθη Παπαδόπουλου που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών,  στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Αλεξιάδη.

Ο κόουτς του Ιάλυσου θα έχει την ευκαιρία –αφού ο Ιάλυσος έχει ήδη μείνει στην Κατηγορία- να χρησιμοποιήσει και παιδιά, που δεν είχαν όλο το χρόνο μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες του πρωταθλήματος.

Έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα, ο κόουτς του Ιάλυσου θα έχει ένα σημαντικό τετ α τετ. Θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Χατζηνικήτα και τους συνεργάτες του, για να εξετασθεί σοβαρά το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Οι δυο πλευρές θα ασχοληθούν διεξοδικά με κάθε λεπτομέρεια για την ανανέωση της συμφωνίας, καθώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής στον Ιάλυσο και από πλευράς ποδοσφαιρικών και προπονητικών γνώσεων, αλλά και από πλευράς χαρακτήρα. Η δουλειά του φάνηκε πολύ σύντομα, καθώς ο ίδιος μπόρεσε να προσαρμοσθεί πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του Ιάλυσου και της Γ΄ Εθνικής, να αλλάξει πολλά πράγματα στο αγωνιστικό κομμάτι, με αποκορύφωμα τον αγώνα και τη νίκη επί του Ερμή Ζωνιανών, στον οποίο ο Ιάλυσος πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση.

Ο Αλέξανδρος  Αλεξιάδης επίσης, έχει έτοιμο πλάνο για τη νέα περίοδο, το οποίο θα παρουσιάσει στον πρόεδρο του Ιάλυσου και θα αποφασίσουν πλέον από κοινού αν μετά την Κυριακή συνεχίσουν μαζί ή όχι…

Συνάντηση με τον προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη θα έχει σήμερα ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας