Χρονοανάβαση Πεταλούδων  από τον «Μεσόγειος»

Συνεχίζοντας την προσπάθειά  του σχετικώς με τη διεξαγωγή των αγώνων ποδηλασίας, ο «Μεσόγειος» θα διοργανώσει και φέτος την 3η Χρονοανάβαση Πεταλούδων με τη συνεργασία του WHEELS bike shop.

Πρόκειται για διασυλλογικό αγώνα δρόμου στην ατομική χρονομέτρηση και θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου με εκκίνηση από τη στροφή της επαρχιακής οδού Παραδεισίου- Πεταλούδων στις 10.00. Το μόνο που απομένει, είναι η έγκριση της προκήρυξης από την αρμόδια τεχνική επιτροπή της ΕΟΠ.

Περισσότερες πληροφορίες από την προκήρυξη:
Κατηγορίες: Κορασίδες- Παγκορασίδες, -Γυναίκες- Έφηβοι-MASTERS 10,5 χλμ.

 Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης των κατηγοριών, θα ισχύσουν οι ανάλογες συγχωνεύσεις, δηλαδή κορασίδες με παγκορασίδες, έφηβοι με γυναίκες.

Διαδρομή: Εκκίνηση στη στροφή της επαρχιακής οδού Παραδεισίου- Πεταλούδων, 200m. μετά τη διασταύρωση (φυτώριο) και τερματισμός στη Μονή Καλόπετρας.
Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 10:00 πμ. όλες οι κατηγορίες, ως άνω.

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.

Ο ποδηλατικός σύλλογος ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ” δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου αντοχής και ειδικότερα για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης .

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 24/05/2017 και ώρα 18:00 στο Fax 2241028208 η στο email: mesogios_cycling@yahoo.gr.
Περάν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τεχνικό Συνέδριο:
Μία ώρα πριν την εκκίνηση.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί 2 ώρες πριν την εκκίνηση , για την παραλαβή των αριθμών για όσους δεν θα παρευρεθούν στο τεχνικό συνέδριο, την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λπ.

Βραβεύσεις:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα

Απονομές: θα γίνουν μετά από το τέλος του αγώνα στο Café Panorama !!
Λοιπά
Στον αγώνα της ατομ. χρονομέτρησης, δεν θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας. Επί της διαδρομής θα επιτραπούν μόνο αυτοκίνητα και μηχανές της αγωνοδίκου επιτροπής.

Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής.
Η τελική σειρά θα ανακοινωθεί στο τεχνικό συνέδριο, καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή.

Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή, κλιμάκιο Σαμαρειτών και κάλυψη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας σε ετοιμότητα.
Πληροφορίες: Τάντης Σπύρος 6949026884