Της… ταλαιπωρίας  η τελευταία αποστολή για τη Ρόδο

Μπόλικη ταλαιπωρία περιμένει τα μέλη της ολιγάριθμης αποστολής της Ρόδου στο πλαίσιο της τελευταίας φετινής αποστολής τους.

Τα «ελάφια» αναχωρούν σήμερα το απόγευμα, μέσω Αθηνών, για τη Σαντορίνη, όπου τα περιμένει αύριο στις 5 το απόγευμα το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Σάκης Ναλμπάντης, ο γυμναστής Δημήτρης Γκάιδας και οι μόλις δεκατρείς διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα υποχρεωθούν σε διπλή διανυκτέρευση, αύριο στο νησί που θα παίξουν και την Κυριακή στην Αθήνα, καθώς εισιτήρια για να επιστρέψουν στη βάση τους βρέθηκαν για το πρωί της Δευτέρας.

Στο αυριανό ματς θα παίξουν οι Κουμέντος, Ράντζα, Καμπούρης, Ιμεραλιλάι, Δημητριάδης, Κωνσταντίνου, Τζιβίλογλου, Κουρούπης, Τζημογιάννης, Ανδρίκος, Χατζηλιόντας, Κασαπάκης και Στεφανίδης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καντιμοίρης, Ευγενικός, Ολιβέιρα και Πάππος, οι τιμωρημένοι Πιτταράς και Τορεζάνι, οι στρατευμένοι Μοσχάκης, Αμανατίδης και Βολονάκης, ο Στάτης, που βρίσκεται στην Αυστρία, καθώς και οι νεαροί της ομάδας που δίνουν σχολικές εξετάσεις.

 Η προετοιμασία της Ρόδου ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου.