Ο Ιάλυσος θέλει νίκη στο φινάλε

Ο Ιάλυσος συνέχισε και χθες την προετοιμασία του για το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Η 30η αγωνιστική φέρνει στο «Οικονομίδειο» τον Ηλυσιακό, που «καίγεται» για βαθμούς για να μείνει κι εκείνος σε αυτήν.

Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί είναι πώς ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, προετοιμάζει τους παίκτες του μόνο για τη νίκη και δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, πλην της απουσίας του Κλεάνθη Παπαδόπουλου, που αποβλήθηκε στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών.

Ο Ιάλυσος σαφέστατα και θέλει να κλείσει με νίκη την περίοδο, με την τεχνική ηγεσία να δίνει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» θα προπονηθούν κανονικά και σήμερα το πρωί και ο κόουτς της ομάδας θα ανακοινώσει τους δεκαοκτώ του αγώνα, αλλά το πιο πιθανόν είναι να τους καλέσει όλους στο γήπεδο κι εκεί να επιλέξει τους έντεκα αλλά και τους αναπληρωματικούς του.

Στο μεταξύ με μεγάλο ενδιαφέρον, αναμενόταν αργά χθες βράδυ η συνάντηση του Αλέξανδρου Αλεξιάδη με τον πρόεδρο του Ιάλυσου Μιχάλη Χατζηνικήτα  και τους συνεργάτες του για να συζητηθεί το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του τεχνικού της ομάδας και την επόμενη χρονιά.