Την επόμενη Κυριακή οι εκλογές στον Ηρακλή Μαριτσών

Για τις 28 Μαΐου έχουν προγραμματίσει οι παράγοντες του Ηρακλή Μαριτσών τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου, η οποία περιλαμβάνει και τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ως προς την απόφαση του προέδρου Βασίλη Παπακωνσταντή και της πλειοψηφίας των συνεργατών του να αποχωρήσουν δεν έχει αλλάξει το παραμικρό και προφανώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί ως σημάδι αισιοδοξίας για μία ήρεμη μετάβαση στην επόμενη μέρα η διαπίστωση, πως παρότι έχουν κάνει γνωστές τις προθέσεις τους εδώ και αρκετό καιρό, μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί ούτε καν… φιλολογικό ενδιαφέρον από τους κόλπους της τοπικής κοινωνίας.

Στην επικείμενη Γ.Σ., οι άνθρωποι της απερχόμενης διοίκησης του Ηρακλή σκοπεύουν να τεκμηριώσουν τον ισχυρισμό τους για την παράδοση ενός απόλυτα νοικοκυρεμένου σωματείου με ελάχιστα και απολύτως διαχειρίσιμα ανοίγματα, ελπίζοντας πως θα υπάρξει ανταπόκριση και εν τέλει, θα βρεθεί η ζητούμενη λύση. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Τρίτη 30 Μαΐου