Η Συνέλευση κρίνει τη συνέχεια στον ΑΕΡΑ

Στ’ Αφάντου οι πάντες περιμένουν την Γενική Συνέλευση του ΑΕΡΑ, προκειμένου να δουν ποια θα είναι η κατάσταση η οποία θα διαμορφωθεί στο Διοικητικό σκηνικό, αν και πολλοί είναι εκείνοι που λένε, πώς δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά πράγματα, ενώ αν υπάρξουν καινούργιες προσθήκες θα είναι ελάχιστες, αλλά ελπίζεται ουσιαστικές.

Έτσι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς και για την τεχνική ηγεσία, αλλά και για μεταγραφές και αποχωρήσεις.
Βέβαια σε ό,τι αφορά την τεχνική ηγεσία, δεν υπάρχει κάτι άλλο στην σκέψη των ιθυνόντων πέρα από τον Βαγγέλη Χοσάδα, ο οποίος αυτό τον καιρό έχει κι άλλο έργο να επιτελέσει.

Όπως είναι ήδη γνωστό σαν υπεύθυνος των Ακαδημιών του ΑΕΡΑ και σε συνεργασία με την Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αλλά και το τεχνικό της τήμ στις εκεί Ακαδημίες, διοργανώνεται από τις 26 μέχρι τις 30 Ιουνίου κάμπ, στο οποίο θα διδάξουν τα μυστικά της μπάλας οι τεχνικοί υπεύθυνοι των Ακαδημιών της Ισπανικής ομάδας.

Όπως έγινε χθες γνωστό ο τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ Βαγιαδολίδ Χoσε Ραμόν Χίλ Γκαρίδο έρχεται στο νησί μας, με τρεις προπονητές των Ακαδημιών του κι ένα ακόμα προπονητή τερματοφυλάκων.

Όλοι μαζί επωμίζονται το καθήκον  να κάνουν μάθημα στα παιδιά για 5 ώρες καθημερινά και επί 5 μέρες.

Στο τέλος του κάμπ, θα γίνει αξιολόγηση των παιδιών που θα πάρουν μέρος σε αυτό, ενώ χθες γνωστοποιήθηκε πώς το κάμπ μπορούν να το παρακολουθήσουν και προπονητές από τον Ροδίτικο και Δωδεκανησιακό χώρο.