Αποστολή του  Ίκαρου στη Μεγαλόπολη

Προτελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Moto Cross σήμερα και αύριο στη Μεγαλόπολη, με τους αθλητές του Ίκαρου να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν θέσεις στο βάθρο των νικητών.

Οι τρεις αθλητές που ακολουθούν το πρωτάθλημα, Φραγκίσκος Ζούνης, Νίκος Λυρίου και Άρης Τσαρνάς, θα έχουν μαζί τους και τον βετεράνο του αγωνίσματος, Σταμάτη Λυρίου. Ο συγκεκριμένος μοτοσικλετιστής επανέρχεται στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό το 2015 στην Πτολεμαΐδα, έχοντας τη στήριξη της KTM-HUSQVARNA, η οποία θα του χορηγήσει μοτοσικλέτα για να αγωνιστεί.

Ο Φραγκίσκος Ζούνης θα αγωνισθεί με ξένη μηχανή  στη ΜεγαλόποληΟ Φραγκίσκος Ζούνης θα αγωνισθεί με ξένη μηχανή στη Μεγαλόπολη

Ο Άρης Τσαρνάς ανεβάζει την απόδοσή του, αγώνα με τον αγώνα και είναι έτοιμος να ξαναβρεθεί στο βάθρο της ΜΧ1, ενώ στην ΜΧ2 ο αναγεννημένος μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας Νίκος Λυρίου, θα διεκδικήσει θέση στο βάθρο μαζί με τον Φραγκίσκο Ζούνη, ο οποίος λόγω των απεργιών ήταν αδύνατον να μεταφέρει την μοτοσικλέτα του και θα αγωνιστεί με άλλη που του προσφέρει η VGR Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Ίκαρου για τον αγώνα της Μεγαλόπολης:
ΖΟΥΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ #37 Κατηγορία ΜΧ2
YAMAHA YZF 250

Χορηγοί: VGR, RACING DESIGN, YACCO, ΑΤΣΙΚΝΟΥΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, FALIRAKI MOTOCROSS PARK
ΛΥΡΙΟΥ ΝΙΚΟΣ #161 Κατηγορία ΜΧ2
ΚTM SXF 250

Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX, EUROPECAR, VIA MARE, MAGISTER
ΛΥΡΙΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣ #91 Κατηγορία OPEN
HUSQVARNA FC 450

Χορηγοί: KTM SEE, MB RACING, MILONIDIS ΕΛΑΣΤΙΚΑ, LIRIOU MOTO SHOP, BIGBALLSMX, EUROPECAR, VIA MARE, MAGISTER
ΤΣΑΡΝΑΣ ΑΡΗΣ #91 Κατηγορία Κατηγορία ΜΧ1
HUSQVARNA FC 450

Χορηγοί: HUSQVARNA, MOTUL, MICHELIN, KTM SEE, RACERX.GR, ΜΧ79, RACING DESIGN Ο ΙΚΑΡΟΣ ευχαριστεί τον Μεγάλο Χορηγό του, την εταιρεία BLUE STAR FERRIES για τις εκπτώσεις που προσφέρει στις μετακινήσεις των αθλητών του.

Ο Σταμάτης Λυρίου επιστρέφει, μετά το 2015, στον αγώνα της ΜεγαλόποληςΟ Σταμάτης Λυρίου επιστρέφει, μετά το 2015, στον αγώνα της Μεγαλόπολης