Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Workshop τον Ιούλιο στην Κω

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Διεξάγεται την 1η Ιουλίου στην Κω το «FVW workshop ΚΩΣ 2016»  που διοργανώνεται από το FVW, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΕΟΤ, την Ένωση Ξεν/χων Κω και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού. Οι εργασίες του θα φιλοξενηθούν στο «Συνεδριακό Κέντρο Κυπριώτη»

Σημειώνεται ότι το FVW :  είναι το κορυφαίο ΜΜΕ τουρισμού στη Γερμανία .  Αποτελεί τη νούμερο 1 πηγή πληροφόρησης για τη Γερμανική αγορά ταξιδιών και  κατέχει ηγετική θέση στις εκδόσεις τουρισμού & επαγγελματικών ταξιδιών. Τα FVW workshop είναι ενέργειες/ εκδηλώσεις μάρκετινγκ για τους τουριστικούς προορισμούς (destination marketing events) με μεγάλα οφέλη σε βάθος χρόνου. Υλοποιούνται στον τουριστικό προορισμό.

Σχεδιάζονται για να φέρουν κοντά τους κορυφαίους Γερμανούς tour operators και ομάδα ειδικών τουριστικών πρακτόρων με τους κορυφαίους εκπροσώπους τουρισμού της χώρας και  του προορισμού.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με την σε βάθος ανάπτυξη σχέσεων με τους κορυφαίους Τ.Ο. και τη συνεργασία για τη μεθοδολογία ενεργοποίησης της ζήτησης, την αύξηση των πωλήσεων και την αλλαγή κλίματος. Απευθύνονται σε τοπικές αρχές, φορείς τουρισμού, τουριστικές επιχειρήσεις, ξενοδόχους, διευθυντές και στελέχη ξεν/χείων, τουριστικά γραφεία καθώς επίσης ενδιαφερόμενους που εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στον τουρισμό. 

Διαβάστε ακόμη

Ο Δήμος Κω συνεχίζει με έργα σε όλο το νησί - 363.151 € για οδοποιϊα 2.600 μέτρων, στην περιοχή «Βολκάνια» Κεφάλου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Αύξηση χρηματοδότησης της μελέτης για την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας στην επαρχιακή οδό Κως-Αεροδρόμιο

Γιάννης Παππάς, για το Δικαστικό Μέγαρο Κω: «Η υπέροχη συμβολή όσων συνεργαστήκαμε, με σκοπό την υλοποίηση του έργου»

Γ. Παππάς: Αδιάκοπος αγώνας υπέρ των νησιωτών για τη διασφάλιση του υπέρτατου αγαθού, της υγείας

“Let’s do it Greece”: Καθαρισμός την Κυριακή στην παραλία της Καρδάμαινας

Κάθειρξη 9 ετών για την αρπαγή παιδιού

Έτοιμη η προμελέτη για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κω