Ακαδημία Καλύμνου: Νέα φιλικά για τα τμήματα υποδομής

Ακαδημία Καλύμνου: Νέα φιλικά για τα  τμήματα υποδομής

Ακαδημία Καλύμνου: Νέα φιλικά για τα τμήματα υποδομής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 198 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη αγωνιστική της δραστηριότητα, παρά τη λήξη των επίσημων πρωταθλημάτων, συνεχίζει αυτή την περίοδο η Ακαδημία Καλύμνου με τη διεξαγωγή πολλών φιλικών αγώνων για τα τμήματα υποδομής της.

Μετά το ταξίδι στην Πάτμο αλλά και τις ετοιμασίες για το θερινό camp στα τέλη Ιουνίου, η Ακαδημία μετακινήθηκε στην Κω με τα τμήματα σούπερ μίνι και τζούνιορ προκειμένου να δώσουν φιλικά ματς με τα αντίστοιχα τμήματα του Ιπποκράτη.

Με την επιστροφή της στην Κάλυμνο, εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο: «Η Κάλυμνος Πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης (CBA), με την παρούσα επιστολή, ευχαριστεί τον Ιπποκράτη Κω, για την πρόσκληση, τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων, αγοριών κατηγορίας super mini (γεννηθέντες τα έτη 2005 και 2006) και junior (γεννηθέντες τα έτη 2007 και 2008).

Οι αγώνες, παρά το νεαρό της ηλικίας, ήταν υψηλού επιπέδου κι έδωσαν την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές ν’ αγωνισθούν σε κανονικές συνθήκες αγώνα (διαιτητές, γραμματεία, χρονόμετρο, φωτεινός πίνακας κλπ.), ν’ αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες και παραστάσεις, να ενωθούν και να συμπεριφέρονται ως ομάδα, να συναγωνιστούν με συνομήλικους αντιπάλους και να εφαρμόσουν στην πράξη όλα όσα διδάσκονται στις προπονήσεις τους.

Ευελπιστούμε για τη διεξαγωγή στο εγγύς μέλλον και άλλων φιλικών αγώνων μεταξύ των δύο σωματείων, σε όλες τις κατηγορίες (αγόρια και κορίτσια) και επιφυλασσόμεθα της δικής μας φιλοξενίας».

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα