Τρίτη η κλήρωση του φάιναλ φορ των μίνι

Τρίτη η κλήρωση του φάιναλ φορ των μίνι

Τρίτη η κλήρωση του φάιναλ φορ των μίνι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 87 ΦΟΡΕΣ

Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων που έχουν προκριθεί στην τετράδα

Το φάιναλ φορ των μίνι είναι η τελευταία επίσημη διοργάνωση για τη σεζόν 2016-17 από την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Δωδεκανήσου, σε συνεργασία με τα σωματεία της δύναμής της.

Το τουρνουά, που διεξήχθη σε τρεις Ομίλους για συγκοινωνιακούς λόγους, ολοκληρώνεται στις 10-11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου, με τους Κολοσσό και Ιάλυσο να έχουν αναλάβει από κοινού μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. Τόσο οι «θαλασσί» όσο και οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν προκριθεί στην τελική τετράδα καθώς από τον Όμιλο Ρόδου εισιτήριο για το F4 παίρνουν δύο ομάδες, ενώ από την Κω και από την Κάλυμνο προέρχονται οι άλλες δύο.

Για τον Κολοσσό, η συμμετοχή στο F4 των μίνι είναι η έβδομη φετινή σε τελική φάση πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα αψεγάδιαστο ποσοστό πρόκρισης καθώς οι «θαλασσί» πέρασαν στην τετράδα και των εφτά διοργανώσεων στις οποίες πήραν μέρος (έφηβοι, παίδες, νεανίδες, κορασίδες, παμπαίδες, παγκορασίδες και τώρα μίνι) ενώ έχουν κατακτήσει τον τίτλο στο εφηβικό και το παμπαιδικό.

Αυτό θα είναι το έβδομο φάιναλ φορ και για τον Ιάλυσο ο οποίος, ωστόσο, κατέβηκε φέτος και στα εννέα πρωταθλήματα που διοργάνωσε η Τ.Ε. Δεν κατάφερε να προκριθεί μόνο στο ανδρικό και το εφηβικό ενώ κατέκτησε τον τίτλο στις κατηγορίες παίδων και παγκορασίδων.

Ο Ιπποκράτης προκρίθηκε σε έξι F4 (εφήβων, παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων, γυναικών, μίνι) χωρίς να πανηγυρίσει την κατάκτηση κάποιου τίτλου ενώ η ΕΑΚΑ πέρασε, πέραν των μίνι, σε δύο τελικές φάσεις πανηγυρίζοντας ισάριθμες πρωτιές (νεανίδες, κορασίδες).

Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα αναδειχθούν μέσα από κλήρωση, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή με ανακοίνωσή της: «Την προσεχή Τρίτη, 30 Μαΐου, στις 10.00’ στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΚ Δωδεκανήσου θα γίνει η κλήρωση για το φάιναλ φορ της κατηγορίας μίνι που θα διεξαχθεί στο Βενετόκλειο το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου.

Στην τελική φάση συμμετέχουν οι ΓΑΣ Ιάλυσος, ΑΟ Κολοσσός, ΑΣ Ιπποκράτης Κω και ΕΑ Καλύμνου.
Καλούνται να δώσουν το “παρών” οι εκπρόσωποι των σωματείων».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας