Ευκλής – Α.Ε. Κως: Κρυφή ελπίδα μέσα στην αγγαρεία

Ευκλής – Α.Ε. Κως: Κρυφή ελπίδα μέσα στην αγγαρεία

Ευκλής – Α.Ε. Κως: Κρυφή ελπίδα μέσα στην αγγαρεία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 158 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι ξεκινάει στην Κρεμαστή το τελευταίο παιχνίδι των μπαράζ της Β’ κατηγορίας ανάμεσα στον Ευκλή και την ΑΕ Κω. Η υπεράσπιση του γοήτρου δεν είναι το μοναδικό κίνητρο των δύο ομάδων…

Την ταλαιπωρία ενός αγώνα που στην παρούσα φάση, δεν τους προσφέρει το παραμικρό, θα υποστούν σήμερα ο Ευκλής και η ΑΕ Κως, που αναμετρώνται στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο της Κρεμαστής στο πλαίσιο του τελευταίου παιχνιδιού των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β’ κατηγορίας.

Πάντως, η υπεράσπιση του γοήτρου τους δεν είναι το μοναδικό κίνητρο με το οποίο θα μπουν στο γήπεδο οι δύο ομάδες. Όποια κατακτήσει τη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας πίσω από τον προβιβασθέντα Διγενή, θα γίνει η πρώτη επιλαχούσα στην περίπτωση που κάποιο από τα σωματεία της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries δεν δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται, πως το σημερινό παιχνίδι ξεκινάει μία ώρα νωρίτερα σε σχέση με τον αρχικό ορισμό, λόγω αλλαγής στα δρομολόγια των πλοίων. Επιπλέον, λόγω κωλύματος του διαιτητή Τάσου Γιαννουκά, τη θέση του θα πάρει ο Κώστας Καραγιάννης. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλης Στεφανάκης και Γιάννης Μπερδεμπές, παρατηρητές αγώνα οι Βαγγέλης Τσουκαλάς και Μιχάλης Παλαιολόγος, ενώ χρέη παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Μανώλης Στέργου.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!