Φωτισμός και εξέδρα στο Τσαΐρι!

Φωτισμός και εξέδρα στο Τσαΐρι!

Φωτισμός και εξέδρα στο Τσαΐρι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Περαιτέρω θα αναβαθμιστεί το νέο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου». Ισχυρή είναι η πιθανότητα να παραβρεθεί στα εγκαίνια ο Βαγγέλης Γραμμένος

Με την πιθανότητα να είναι παρών ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος υπαρκτή, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα η τελετή των εγκαινίων του νέου ενωσιακού γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι.

Το νέο «στολίδι» της ΕΠΣΔ είναι πλέον έτοιμο και απόλυτα λειτουργικό και ήδη φιλοξενεί τις προπονήσεις ομάδων, ενώ σύντομα θα αποκτήσει σύστημα ηλεκτροφωτισμού (με τη σημαντική βοήθεια του Δήμου Ρόδου), το οποίο θα είναι ικανό να παρατείνει τις ώρες χρήσης των εγκαταστάσεων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Όπως δε αποκάλυψε χθες ο πρόεδρος της διοργανώτριας Παναγιώτης Διακοφώτης, πριν από λίγες μέρες βρέθηκε χορηγός (στην παρούσα φάση δεν θέλει να «αποκαλυφθεί»), ο οποίος θα προχωρήσει στην κατασκευή εξέδρας χωρητικότητας 200 θεατών!

Ως εκ τούτου, το γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» θα είναι σε θέση να φιλοξενεί και επίσημους αγώνες των «μικρών» πρωταθλημάτων. Επιπλέον, στον ίδιο χώρο θα ανεγερθεί και θα λειτουργήσει κυλικείο.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!