Ανανέωσε ο κανονιέρης Γεωργαλής

Ένας ακόμα παίκτης βασικού κορμού του πρωταθλητή και Κυπελλούχου Διαγόρα ανανέωσε την συνεργασία του και θα φοράει τα κυανέρυθρα και την νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας .

Πρόκειται για τον μαέστρο της επίθεσης του και μετουσιωτή των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας κατά την περίοδο που πέρασε

Ο 32χρονος επιθετικός του γηραιού σημείωσε φέτος 33 γκολ, παίζοντας 2.403 λεπτά σε 31 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και δείχνοντας πώς δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος για την σαιζόν που πέρασε .

Ο Διαγόρας συνεχίζει λοιπόν με τον κανονιέρη του . Παίκτης και Διοίκηση τα βρήκαν από την πρώτη συνάντηση και ανανέωσαν την συνεργασία τους για φέτος .

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση του γηραιού που εκδόθηκε αναφέρει σχετικά:

«Ο  Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑΣ προχώρησε σε μία ακόμη ανανέωση. Πρόκειται για τον έμπειρο και ικανό ποδοσφαιριστή, τον Αντώνη Γεωργαλή.

Το χτίσιμο του  Διαγόρα συνεχίζεται με προσοχή, μεθοδικότητα και κριτήριο ποδοσφαιριστές που έχουν συναίσθηση του βάρους της φανέλας που καλούνται να φορέσουν.

Η Διοίκηση του εύχεται υγεία κι επιτυχίες»