Σχεδόν σύσσωμοι οι προπονητές της Κω στο camp με τον Όντι Νόρις

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά δέκα προπονητές θα συμμετάσχουν την επόμενη εβδομάδα στο αναπτυξιακό camp που θα φιλοξενηθεί στην Κω, με την παρουσία του Όντι Νόρις.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Πλησιάζοντας στην έναρξη του Audie Norris Basketball Camp, σε συνεργασία με το BDC και τον Δημήτρη Γαλάνη, που θα διεξαχθεί στο νησί της Κω στις 3,4 και 5 Ιουνίου 2017, θα θέλαμε ν’ ανακοινώσουμε ότι οι προπονητές που θα λάβουν μέρος σε αυτό είναι οι Audie Norris, Δημήτρης Γαλάνης, Γιάννης Δαμαλής, Μιχάλης Καπλανίδης, Γιάννης Παπούλης, Δημήτρης Χατζηστέργος, Πρόδρομος Κανενόπουλος, Αλέξανδρος Κυριάκης, Κώστας Χαρίσης, Αντώνης Ασημακόπουλος.

Στην προσπάθειά μας να “ενώσουμε” μπασκετικά την Κω, επικοινωνήσαμε και με τους κ.κ. Δημήτρη Τζομάκα, Δημήτρη Μαράγκα και Μιχάλη Πλατέλλα αλλά δυστυχώς ανειλημμένες επαγγελματικές τους υποχρεώσεις θα τους κρατήσουν μακριά μας.

Παρόλ’ αυτά, θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον που έδειξαν να συμμετέχουν στο camp με τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους. Ανυπομονούμε για μια μελλοντική μας συνεργασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το camp αφορά παιδιά ηλικίας 8 έως 18 ετών και για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή εγγραφές παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6906523028 και 6972527566 ή στα γραφεία του Α. Σ. Ιπποκράτης τις εξής ημέρες και ώρες:
Δευτέρα και Παρασκευή: 17.30-20.00
Τετάρτη και Σάββατο: 10.00-13.00

Ευχαριστούμε πολύ
Αντώνης Ασημακόπουλος
Κώστας Χαρίσης».