Καλύτερος τη νέα περίοδο ο Ιάλυσος!

Ο Ιάλυσος τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο είναι αποφασισμένος να αλλάξει σελίδα σε όλους τους τομείς, αφού κατά κοινή ομολογία δεν του ταιριάζουν οι «χαμηλές πτήσεις» όπως η φετινή, με βάση την οποία κέρδισε την παραμονή, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, ενώ ο στόχος του ήταν αυτό να είχε συμβεί πολύ πιο γρήγορα.

Με δεδομένο το φινάλε της φετινής περιόδου που βρίσκει πάλι την ομάδα του νησιού μας στη  Γ΄ Εθνική, η Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα είναι ήδη αποφασισμένη να βάλει την ομάδα σε άλλες βάσεις πιο υγιείς, αλλά και πιο ανταγωνιστικές. Θέλει δηλαδή … «να γυρίσει σελίδα», να παίζει καλό ποδόσφαιρο, μα προ πάντων να έχει στο τέλος της επόμενης σαιζόν σημαντικό κέρδος από την πορεία του.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα ξεκινούν φέτος από νωρίς. Ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θέλει να είναι όλα έτοιμα στις 15 Ιουλίου περίπου, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Από το τεχνικό τιμ και τους συνεργάτες του, μέχρι ολόκληρο το ρόστερ των παικτών στο οποίο θα υπάρχει πολύ Ροδίτικο ποδοσφαιρικό στοιχείο.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, αν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης γυμναστής των παικτών θα είναι ο Γιάννης Κατσανίκας. Οι δυο άνδρες έχουν κάνει μαζί θητεία στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλο.   

Ο κόουτς της ομάδας πάει στην Θεσσαλονίκη για να δει την οικογένεια του, αλλά και να έχει επαφές με παίκτες που ο ίδιος θέλει στην ομάδα, βολιδοσκοπώντας παράλληλα το αν μπορούν τελικά να μετακομίσουν στη Ρόδο. Παράλληλα έχει εντοπίσει στο νησί μας παίκτες τους οποίους έχει ήδη εισηγηθεί να έρθουν στον Ιάλυσο, ενώ χθες πήγε να παρακολουθήσει το ματς του Ευκλή με την ΑΕ Κω (0-1).