Νίκησε και...  περιμένει η ΑΕ Κως

Με τη νίκη της ΑΕ Κω επί του Ευκλή με 1-0, χθες στο γήπεδο της Κρεμαστής, ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ των δευτεραθλητών των τριών ομίλων της Β’ κατηγορίας.  

Όντας απαλλαγμένες από το άγχος, οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο και κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο αποτελεσματικοί και να φτάνουν στη νίκη χάρη στο γκολ του Γιώργου Κεφαλιανού στο 68’, ο οποίος αξιοποίησε, με προβολή στο δεύτερο δοκάρι, τη σέντρα του Οικονόμου.

Σημειώνεται, πως ο Ευκλής «κατέβηκε» με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή του, ενώ η ΑΕ Κως είχε στη διάθεσή της όλους κι όλους δεκατρείς ποδοσφαιριστές.

Με τη νίκη τους, οι Κώοι απέκτησαν το δικαίωμα στην ελπίδα, καθώς στην περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της Α’ κατηγορίας δεν δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, θα πάρουν τη θέση της.

Άψογη ήταν η διαιτησία του Κώστα Καραγιάννη, απαρατήρητοι πέρασαν οι βοηθοί του Βασίλης Στεφανάκης και Γιάννης Μπερδεμπές.  

Οι συνθέσεις:
Ευκλής: Σαμολαδάς, Κουλούμπρης, Ζερβός, Μαντικός, Τομάζος, Καραμανώλης (65’ Μαριέττος), Σιαναβέλλης, Λενιού, Παυλίδης, Παπαχριστοδούλου, Γκιούντισε (42’ Αγγελίδης).
ΑΕ Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Νυστάζος, Κοκάκι, Τσιμισίρης, Κασεμάι, Ηλιάδης, Σίμου, Οικονόμου (65’ Ζαΐμι), Κεφαλιανός Γ., Κεφαλιανός Μ., Κώστογλου.