Στη Ρόδο τη Δευτέρα ο Υπουργός Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος, θα βρίσκεται στην περιοχή μας την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μαΐου,  καθώς από εδώ θα κάνει την επίσημη ανακήρυξη του 2017 ως έτος Εφέδρων και Εθνοφυλάκων,  ενώ οι εκδηλώσεις από την 95 ΑΔΤΕ θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 27 του μηνός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο Υπουργός θα κάνει την ανακήρυξη σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Νεστορίδειο Μέλαθρο τη Δευτέρα στις τρεις παρά τέταρτο το απόγευμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος θα βρεθεί εδώ προερχόμενος από τη Νίσυρο, τόπο καταγωγής του ως γνωστόν, και ακολούθως θα μεταβεί στην Τήλο.

Οι εκδηλώσεις
Όσο αφορά στις εκδηλώσεις που θα γίνουν από την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ στη Ρόδο, το ερχόμενο Σάββατο, για τον εορτασμό του έτους Εθνοφυλακής-Εφεδρείας, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η 95 ΑΔΤΕ, αυτές είναι οι παρακάτω:

Στο χώρο του Δημαρχείου και από ώρα 10:00 έως 13:00, εθελοντική
αιμοδοσία και επίδειξη θεμάτων ΥΓ, με συμμετοχή του Σώματος Εθελοντών
Σαμαρειτών – Διασωστών του τμήματος Ρόδου του ΕΕΣ. Παράλληλα, θα
λειτουργήσει έκθεση φωτογραφικού υλικού δραστηριοτήτων των Ταγμάτων
Εθνοφυλακής, καθώς και έκθεση τροποποιημένων οχημάτων από Εθνοφύλακες.
Στο χώρο του Θεάτρου Τάφρου και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από τη Στρατιωτική Μουσική της 95 ΑΔΤΕ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Οι δραστηριότητες αυτές θα αποτελέσουν την αρχή μιας δράσης ανάδειξης
του έργου και της προσφοράς των Ταγμάτων Εθνοφυλακής και θα αποδώσουν τον ελάχιστο φόρο τιμής στους ενεργούς εθνοφύλακες και τις οικογένειες τους για την συμβολή τους στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής μας.