Αποχώρησε από τη Δόξα ο Δημήτρης Χρυσόπουλος!

Η Δόξα Καρδάμαινας μπορεί την τελευταία αγωνιστική να κέρδισε την παραμονή της στην Α΄Κατηγορία Blue Star Ferries, ωστόσο ο Δημήτρης Χρυσόπουλος δεν θέλησε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία και να συνεχίσει και την νέα σαιζόν που έρχεται.

Ο κόουτς της Δόξας,  ευχαρίστησε όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο νεαρός προπονητής κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος, αφού κατάφερε τις δύο τελευταίες περιόδους,  να ανεβάσει την ομάδα στην Α' κατηγορία και φέτος να κερδίσει την παραμονή στα "σαλόνια" του τοπικού ποδοσφαίρου.

Για την αποχώρηση του ο Δημήτρης Χρυσόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά:
"Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά που αυτά τα χρόνια μου εμπιστεύθηκαν το σώμα και την ψυχή τους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Αυτή είναι η ζωή, έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Ανοίξτε τον και συνεχίστε πιο δυνατά από ποτέ".

Μαζί του αποχώρησε  και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Πίτσης που δήλωσε τα εξής:
"Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παλέψαμε μαζί μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, και φυσικά τον Δημήτρη Χρυσόπουλο που μαζί καταφέραμε να επιβιώσουμε απ' όλες τις δυσκολίες που είχε αυτή η χρονιά εντός και εκτός γηπέδου. Εύχομαι η Δόξα να πατήσει σε ακόμα πιο γερές βάσεις και να συνεχίσει να αγωνίζεται με επιτυχία στην Α' κατηγορία".