Αλλάζει η διοίκηση του Αστέρα Παστίδας

Δεν βγήκε ακόμα άσπρος καπνός από την Γενική Συνέλευση του Αστέρα Παστίδας, η οποία διεξήχθη κανονικά και με την απαραίτητη απαρτία στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου της Παστίδας  την περασμένη Τρίτη. Έγινε ο αναγκαίος  Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, αλλά δεν  υπήρξε αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Όπως όλα δείχνουν, αλλάζει η εικόνα του ΔΣ, καθώς φαίνεται να αποχωρεί από την θέση του προέδρου ο Μιχάλης Κοσμάς, χωρίς αυτό να σημαίνει  πώς θα σταματήσει να στηρίζει  τον Αστέρα Παστίδας.

Χθεσινές πληροφορίες ανέφεραν, πώς για την θέση του προέδρου προορίζεται ο Χρήστος Αποστολάτος ,ο οποίος ήταν και στην Διοίκηση που απέρχεται. Μάλιστα ο ίδιος θα δει την όλη κατάσταση και θα απαντήσει οριστικά στην Γενική Συνέλευση που συνεχίζεται αύριο στις 19.00 στον ίδιο χώρο. Εξετάζει ο ίδιος ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του και ανάλογα θα απαντήσει στα μέλη του συλλόγου και της ΓΣ.

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κοσμάς, δεν πρόκειται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από την ομάδα. Ο ίδιος δήλωσε χθες πώς «Αποχωρώ από την προεδρία όχι όμως από τον σύλλογο. Θα είμαι πάντα δίπλα στον νέο πρόεδρο και θα στηρίζω τις προσπάθειες του για το καλό του Αστέρα και των παιδιών»

Όλα θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της αυριανής Συνέλευσης η οποία ουσιαστικά αποτελεί την συνέχεια εκείνης που έγινε την Τρίτη.