«Βελούδινο διαζύγιο» Ρόδου-Τερεζόπουλου

  Την απόλυτη επιβεβαίωσή τους βρήκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να μην συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση των «ελαφιών», η απόφαση για το «βελούδινο διαζύγιο» ελήφθη από κοινού, καθώς οικογενειακές υποχρεώσεις αναγκάζουν τον έμπειρο προπονητή να επιστρέψει στην Αθήνα. Η ανακοίνωση:

  «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλο. Παρά τη διεξοδική συζήτηση και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν εκατέρωθεν, στάθηκε αδύνατο να βρεθεί η “χρυσή τομή” που θα επέτρεπε στον κ. Τερεζόπουλο να ανταποκριθεί στις οικογενειακές υποχρεώσεις του μακριά από την Αθήνα. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος τον ευχαριστεί για την προσφορά του και  του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της προπονητικής του σταδιοδρομίας».

 Οι άνθρωποι της Ρόδου βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση του προπονητή που θα αναλάβει να «χτίσει», ουσιαστικά από την αρχή, την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.