Beach Party στο Oasis

Beach Party στο Oasis

Beach Party στο Oasis

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1053 ΦΟΡΕΣ

Opening party πραγματοποιεί στις 3 Ιουνίου το beach bar Oasis, με guest dj τον George Adi.

Το πάρτι ξεκινάει λίγο μετά τις 11 το βράδυ και αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο αγαπημένο beach bar που βρίσκεται στην Καλλιθέα.

Το Oasis που έχει πια... παράδοση στα μεταμεσονύκτια πάρτι, ξεκινάει δυναμικά για τη νέα σεζόν, ενώ το warm- up θα πραγματοποιήσουν οι Chris Rodian και Depp.

Ποιός είναι ο George Adi
O George Adi είχε την πρώτη επαφή του με τον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής, όταν ήταν μόλις 15 ετών, άρχισε να πειραματίζεται με τις πρώτες κυκλοφορίες του Ableton Live, ενώ ξεκίνησε να παίζει μεταξύ πολλών μεγάλων καλλιτεχνών.

Εκτός απ΄το να παίζει μουσική, ο George Adi σαν μέλος των NON Collective έγινε αναπόσπαστο κομμάτι του Reworks Festival έχοντας παίξει με πολλούς διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Sven Vath, Adam Beyer, Joseph Capriati, Dubfire, Loce Dice, Ben Klock και αλλους.

Σαν όλα τα ”μουσικά κεφάλια” έτσι και ο George πάντα προσπαθεί αν βελτιώσει τον ήχο του. Ποτέ δεν σταμάτησε να πειραματίζεται, όμως υπήρξε μια περίοδος στην ζωή του που χρειάστηκε επαγγελματική καθοδήγηση. ‘Ετσι πήρε μέρος στα EPM μαθήματα του SAE στο Λονδίνο, όπου βελτίωσε τις ικανότητες του στην παραγωγή, τον ήχο, το mixing και το mastering.

Αυτή τη στιγμή ο George Adi δουλεύει πάνω στις live εμφανίσεις, νιώθοντας πιο σίγουρος για τον εαυτό του όσο ποτέ. . Αυτή τη στιγμή ασχολείτε με το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το δικό του label SHIFT Digital Audio, έχοντας μέσα στη χρονιά παρουσιάσει τον ήχο του στο Bερολίνο, σε festival στην Βυρητό και τέλος στο Amsterdam Dance Event στην Ολλανδια.

Oasis Beach bar
Καλλιθέα
Τηλέφωνο Επικοινωνίας 694 538 5180
f: Oasis Beach Bar

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!