Μόνο... 23 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Ιούνιο

Ιδιαίτερα συρρικνωμένη θα είναι η κίνηση στην κρουαζιέρα τον επόμενο μήνα καθώς, στο λιμάνι της Ρόδου θα καταπλεύσουν μόλις 23 κρουαζιερόπλοια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί ο Ιούνιος θα είναι… φτωχός από πλευράς επισκέψεων κρουαζιεροπλοίων, λόγω της γενικότερης κρίσης που γνωρίζει η κρουαζιέρα στην περιοχή τα τελευταία χρόνια.

Σε ότι αφορά το επόμενο διάστημα, ακυρώθηκαν οι αρχικές προσεγγίσεις του κρουαζιεροπλοίου Minerva που είχαν δηλωθεί στο πρόγραμμα και ανέρχονταν συνολικά σε δέκα για τους μήνες που θα ακολουθήσουν, αλλά προστέθηκαν δεκατέσσερις προσεγγίσεις του κρουαζιεροπλοίου Aegean Queen που θα φέρνει Τούρκους τουρίστες στο νησί.
Μέσα στον επόμενο μήνα το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας στις 25 Ιουνίου αλλά δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα τα λιμάνια προέλευσης και προορισμού.

Σημειώνεται ότι το Golden Iris που διανυκτερεύει στη Ρόδο με Ισραηλινούς τουρίστες θα καταπλεύσει στο λιμάνι τρεις φορές,  ενώ η μέρα με τη μεγαλύτερη κίνηση θα είναι η 14η του μήνα καθώς θα έχουμε τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι.
Αναλυτικά ο Ιούνιος θα διαμορφωθεί ως εξής: