Αναπτυξιακοί αγώνες  από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα

Με πρωτοβουλία του ΑΟ Καλλιπάτειρα πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή το απόγευμα στο στάδιο του Κορακόνερου μια διοργάνωση στίβου με την ονομασία «Δέκα», στην οποία και συμμετείχαν μικροί αθλητές και αθλήτριες που φοιτούν στις τάξεις του δημοτικού.


Τα 128 συνολικά παιδιά χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν σε δύο κατηγορίες αναλόγως της ηλικίας τους. Αυτά της Α’ και Β’ τάξης απάρτιζαν τη μια κατηγορία και της Γ’, Δ’ και Ε’ την άλλη, συμμετέχοντας σε κάποια παιχνίδια παρόμοια με τα γνωστά σε όσους ασχολούνται με τον στίβο «Kids Athletics».

Εκτός από τον διοργανωτή ΑΟ Καλλιπάτειρα, στους αγώνες συμμετείχαν η Νίκη Ρόδου, ο ΑΟ Σταματίου, ο Ηρακλής Λάρδου αλλά και κάποια παιδιά του ΓΑΣ Υγεία Ρόδου.

Η όλη κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ανάπτυξης και της συνεργασίας των συλλόγων της Ρόδου για την ανάδειξη ταλέντων, αφού δίνουν παράλληλα την ευκαιρία στα παιδιά να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο τον κλασικό αθλητισμό. Μετά το τέλος του αγώνα οι συμμετέχοντες κεράστηκαν και μελεκούνι προσφορά από το «Φίλεμα».