Φιλικό Βετεράνων: Χρέος στην ιστορία  και στις νέες γενιές

Την ωραιότερη και πιο συγκινητική ποδοσφαιρική Κυριακή, τουλάχιστον από τότε που αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση, θα χαρούν σήμερα τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.  

Μετά από τιτάνιες προσπάθειες και ατελείωτη, οι παλαίμαχοι των δύο ιστορικών συλλόγων του νησιού είναι πλέον έτοιμοι να παρουσιάσουν επισήμως στο κοινό το νέο «σπίτι» τους στο Δημοτικό Στάδιο, το οποίο πέρα από χώρος γραφείων, λειτουργεί και ως ένα πανέμορφο και μοναδικό μουσείο της ποδοσφαιρικής ιστορίας του τόπου.

 Η τελετή των εγκαινίων θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, ενώ στις 6:30 θα ξεκινήσει το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, που ήρθε στο νησί για να τιμήσει την περίσταση, έχοντας στις τάξεις της μέλη της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας του 2004.

Εξυπακούεται πως οι εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου οφείλουν να έχουν σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους, καθώς πέρα από τη «γνωριμία» με τους άσσους των γηπέδων, ο κόσμος καλείται να στηρίξει το φιλανθρωπικό χαρακτήρα του αγώνα. Τα έσοδα από τα εισιτήρια των 5 ευρώ, τα οποία θα πουληθούν μόνο στους ενήλικες (τα παιδιά θα μπουν στο γήπεδο δωρεάν), θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.

Αντιμέτωποι των βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα θα τεθούν σήμερα οι παρακάτω:
Βασίλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ψαρρής, Νίκος Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπενετάτος, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φραντζέσκος, Άγγελος Ζαφειράκης, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης και Χαράλαμπος Ζελενίτσας.