Σήμερα βγαίνει η νέα Διοίκηση του Διαγόρα

Η σημερινή Γενική Συνέλευση είναι το κύριο μέλημα των ανθρώπων του Διαγόρα αυτές τις μέρες.

Θα διεξαχθεί αύριο στις 17.00 στην Λέσχη του Διαγόρα  κι ένα από τα θέματα της, είναι φυσικά και η εκλογή νέου ΔΣ.

Αναλυτικά η πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης αναφέρει:
«Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας σε τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00, στη Λέσχη του Συλλόγου, Πλατεία Διαγόρα 1-Ρόδος, με θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
2. ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3. ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
4. ΕΚΛΟΓΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ    
5. ΔΙΑΦΟΡΑ
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 29η Μαΐου 2017 και ώρα 19:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης».

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Στο μεταξύ συνεχίζονται από την αρμόδια επιτροπή των μεταγραφών, οι συζητήσεις για τις ανανεώσεις των παικτών, που την σαιζόν που έληξε αποτελούσαν το βασικό κορμό. Ωστόσο για μερικούς από τους παίκτες, υπάρχουν προβλήματα αλλά και διάσταση απόψεων.

Πιο συγκεκριμένα:
Μετά τον Παναγιώτη Μαθιό ακόμα ένας παίκτης δείχνει-εκτός απροόπτου- να ξεμακραίνει  Πρόκειται για τον Παναγιώτη Πομπό με τον οποίο έγινε ήδη μια συνάντηση και εξέφρασε τις απόψεις του, αλλά μέχρι χθες δεν είχε γίνει δεύτερη επαφή. Το πιθανότερο απ’ όλα είναι να γίνει μια ακόμα συνάντηση, για να ξεκαθαριστεί το θέμα της παραμονής του ή όχι.

Πρόβλημα υπάρχει ακόμα με δυο ακόμα ποδοσφαιριστές όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για επαγγελματικούς περισσότερο.

Ο λόγος για τους Μιχάλη Κεφάλα και Τσαμπίκο Πεταυράκη, για τους οποίους αναζητείται λύση στα επαγγελματικά τους θέματα, προκειμένου να ακολουθήσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία.