Συσπείρωση και συμμετοχή το ζητούμενο για τον Άρη

Με πρώτο και βασικότερο ζητούμενο την ενίσχυση του διοικητικού σχήματος σε βαθμό, που θα επιτρέψει στο σύλλογο να αναδιοργανωθεί σε βάθος, να θέσει υψηλότερους στόχους και να αποκτήσει νέα δυναμική, θα συγκεντρωθούν την ερχόμενη Τρίτη τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Άρη.

Η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του στο γήπεδο Αρχαγγέλου, με τον πρόεδρο Σάββα Σφυριαλλά και τους συνεργάτες του να απευθύνουν έκκληση για συμμετοχή και να ελπίζουν στην είσοδο στη διοίκηση αρκετών δυνατών «παικτών».

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει τα ακόλουθα:
 «Αγαπητέ φίλε, φίλαθλε, συγχωριανέ, ο Άρης Αρχαγγέλου, η ομάδα των προγόνων μας με τα 70 χρόνια ιστορίας, σε προσκαλεί στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου και ώρα 18:00 στα γραφεία του γηπέδου μας. Θα γίνει ο απολογισμός της ποδοσφαιρικής περιόδου που πέρασε και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

Η συμμετοχή σας είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη. Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύσουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα του χωριού μας.»