Με έδρα το Βενετόκλειο το «Ροδίων Άθλησις»

Δεν είχε ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι χθες στην pre-league, κατηγορία στην οποία θα αγωνισθεί τη νέα σαιζόν σύμφωνα με την προκήρυξη το «Ροδίων Αθλησις».

Η Κατηγορία πέρασε από την προκήρυξη, αλλά η ΕΟΠΕ θα περιμένει να δει τις δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων, για να εφαρμόσει την  οριστική απόφαση της.

Όπως έγινε γνωστό η Τετάρτη 31 Μαϊου είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής των δώδεκα ομάδων . Μέχρι χθες όπως έγινε γνωστό, συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα είχαν δηλώσει δύο  ομάδες!

Αυτές είναι η ΕΑΠ Πατρών και ο Πήγασος Πολίχνης . Η τρίτη ομάδα όπως σχετικά αναφέρθηκε χθες, θα είναι το «Ροδίων Αθλησις», που θα δηλώσει συμμετοχή την Τρίτη 30 Μαϊου. Αναμένεται ακόμα η δήλωση συμμετοχής του Απόλλωνα Αθ.,της Παλλήνης και της Κυζίκου που θα πάρουν μέρος. Όπως ηδη εχει γνωστοποιηθεί και δημόσια, οι Σέρρες είναι μια από τις ομάδες που δεν θα πάρουν μέρος τελικά στην pre league.

ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ
Παράλληλα κι αφού οι ανάγκες στην προκειμένη περίπτωση αυξάνονται, όπως κι η Κατηγορία είναι ψηλότερη, οι Διοικούντες του «Ροδίων» έχουν κάνει ήδη τις ενέργειες τους  να ζητήσουν την άδεια, να χρησιμοποιήσουν σαν έδρα την νέα περίοδο το κλειστό του Βενετοκλείου.

Ήδη οι πρώτες επαφές με την επιτροπή Διοίκησης του έχει γίνει και απομένει η έκδοση της σχετικής άδειας, την οποία θα επισυνάψει το «Ροδίων» την ερχόμενη Τρίτη μαζί με την δήλωση συμμετοχής και θα την αποστείλει στην ΕΟΠΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ-ΠΟΤΟΛΙΔΗΣ
Στο μεταξύ οι συζητήσεις και οι επαφές για την ολοκλήρωση όσο το δυνατόν γρηγορότερα του ρόστερ της ομάδας συνεχίζονται .Όπως έγινε γνωστό, τα τυπικά απομένουν για να κλείσει αυτός ο κύκλος ,με μια ακόμα συζήτηση με τους Μανώλη Κοκκολάκη και Πασχάλη Ποτολίδη.