Πρωταθλητής Ελλάδος ιππικής αντοχής ο Σαλονικιός

Δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για τους συμμετέχοντες, ο διοργανωτής Ιππικός Όμιλος στο Κιλκίς, η τεχνική επιτροπή αλλά και η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, πραγματοποίησαν  έναν εξαιρετικό τελικό αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιππικής Αντοχής το περασμένο σαββατοκύριακο.

Την πρώτη από τις δύο μέρες υπό καταρρακτώδη βροχή κι εν συνεχεία με συννεφιά, ο Παντελής Σαλονικιός με τον ίππο Amir κατάφερε να τερματίσει επιτυχώς 2ος κατακτώντας το πρωτάθλημα. Οι συμμετοχές ήταν 52, αριθμός ρεκόρ για το άθλημα, ενώ κι ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών» για να παρακολουθήσει τους αγώνες στο Κιλκίς. Επόμενος στόχος του αθλητή μας, είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Βουκουρέστι στις 24 Σεπτεμβρίου με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας.

Ο Παντελής Σαλονικιός, μέσω της «ΑΡ», θέλει να ευχαριστήσει αυτούς που τον στηρίζουν στη μεγάλη αυτή προσπάθειά του και είναι η BLUE STAR FERRIES, ο Τζούλης Μαχραμάς, ο Δημήτρης Ζαχαράκης «Olympian Horse» και ο Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Να σημειωθεί πως στον αγώνα του Κιλκίς συμμετείχε και μια νέα Ροδίτισσα αμαζόνα: Η Αλέξια Χριστοφή, που πήρε άδεια ικανότητας αθλήτριας και την 4η θέση στα 20χλμ. με πρόκριση για τα 40.