Έδωσε το ΟΚ ο Α.Ο. Δικαίου για τον «Δίας»

Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του ΑΟ Δικαίου στην συνένωση με την ομάδα του Αντίμαχου με σκοπό την δημιουργία μιας ομάδας ικανότατης να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

 Η νέα ομάδα  θα λέγεται ΔΙΑΣ (προκύπτει απ' το Δίκαιο και το Α.Σ του Αντίμαχου) είναι ανοιχτή στον οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει για να πάει αυτός ο σύλλογος για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί ήδη, αυτή η ομάδα θα έχει και το μπλε αλλά και το κόκκινο χρώμα και θα έχει σαν έδρα και το Πυλί και την Αντιμάχεια ανάλογα με τις ανάγκες που θα κρίνει το τεχνικό τιμ.

Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την Γενική Συνέλευση που θα κάνει για τον ίδιο λόγο και ο Αντίμαχος.
Τα ονόματα που ακούστηκαν ότι θα βρίσκονται απ' την πλευρά του Α.Ο Δικαίου σε αυτή τη νέα ομάδα (θα έχει το καταστατικό του Αντίμαχου) είναι τα εξής: Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος, Πάχος Θοδωρής, Πίτσης Θοδωρής, Μαστρομιχάλης Νίκος, Πίτσης Μιχάλης, Τσίκνης Μάκης, Ακίλας Τάσος.

Το Δίκαιο θα συνεχίσει να υφίσταται σαν σωματείο αλλά το νέο του Δ.Σ θα έχει να διαχειριστεί μόνο τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το πρώτο βήμα ουσιαστικά έχει γίνει αφού η γενική συνέλευση του Δίκαιου είπε το "ναι" και απομένει να πράξει το ίδιο και ο Αντίμαχος για να γίνει στη συνέχεια μια νέα συνάντηση και να μπορέσει να εκλεχθεί συμβούλιο στη νέα ομάδα.

Από πλευράς Α.Ο Δικαίου γιατί παράλληλα με την συνένωση ήταν και οι εκλογές της ομάδας στο νέο συμβούλιο θα συμμετέχουν οι εξής: Τογρού Στέργος, Μαρίνος Μιχάλης, Δρόσος Στέλιος, Γιαλομανδράκης Αντώνης, Κυπραίος Γιάννης, Ζήκας Ηλίας, Φορόζη Γεωργία, Κυπραίου Χρύσα, Χατζηβασίλης Σάββας.