Ελεύθερος ο Τσάμης από τον Προμηθέα!

Αφού πέρασε μία ολόκληρη σεζόν σχεδόν «παροπλισμένος» στον πάγκο του νεοφώτιστου Προμηθέα Πάτρας, ο Άγγελος Τσάμης έμεινε ελεύθερος κι είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τονίζοντας ότι «νιώθω πιο καλά από ποτέ κι έτοιμος για το νέο μου μπασκετικό ταξίδι»!

Ο πρώην αρχηγός και ρέκορντμαν του Κολοσσού H Hotels ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω ευχαριστήριο (και αποχαιρετιστήριο) μήνυμα: «Άλλο ένα όμορφο επαγγελματικό ταξίδι έκλεισε το κύκλο του με σκοπό να ανοίξει ένα καινούριο!!!

Όταν πήρα την απόφαση το καλοκαίρι του 2015 να επιστρέψω στο Πατραϊκό κοινό για χρέος του Προμηθέα ήμουν σίγουρος για την επιτυχία που θα διαγράφαμε όπως και έγινε!!!

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος και γεμάτος από την επιλογή μου μιας και αυτή μου η απόφαση βοήθησε το σύλλογο του Προμηθέα στην άνοδο το 2016!!! Διπλά ευτυχισμένος διότι στο δεύτερό μου πέρασμα από Πατραϊκό σύλλογο καταγράφτηκε ένα μικρό προσωπικό ρεκόρ, αυτό του Αχαιού αθλητή που έχει ανέβει με δύο διαφορετικές ομάδες στα σαλόνια της Α1.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Προμηθέα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να δουλέψω γι’ αυτούς, είμαι σίγουρος ότι έχουν αγνή αγάπη γι’ αυτό που κάνουν και θα πετύχουν τους στόχους τους.

Όσο για εμένα νιώθω πιο καλά από ποτέ και έτοιμος για το νέο μου μπασκετικό ταξίδι!!!

Ευχαριστώ, Προμηθείς…».

Ο Τσάμης φέρεται να είναι ανάμεσα στους μεταγραφικούς στόχους του Απόλλωνα Πάτρας ο οποίος μπορεί να υποβιβάστηκε αλλά θέλει να επανέλθει άμεσα στην Basket League. Βέβαια, ο Κολοσσός θα «παίξει» μεταξύ των ομάδων που θα ενδιαφερθούν με αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο «δεύτερο σπίτι» του και να κλείσει την καριέρα του εκεί όπου έγραψε τα σημαντικότερα κεφάλαιά της.