Πρωτοποριακή τεχνολογία από την Ρόδο!

Εταιρεία της Ρόδου δημιούργησε μια πρωτοποριακή και καινοτόμα εφαρμογή (www.mywaiter.gr) με την οποία μπορεί ο πελάτης μιας επιχείρησης εστίασης να στέλνει παραγγελίες απευθείας απ το κινητό του!

Για παράδειγμα ο πελάτης ενός beach bar μπορεί να στείλει μια παραγγελία από την ξαπλώστρα του με το κινητό του χωρίς να αναζητά τον σερβιτόρο!

Το ίδιο μπορεί να κάνει ένας πελάτης που θέλει Room Service στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του ή κάποιος πελάτης κάτι στο τραπέζι του εστιατορίου. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο πελάτης έχει συνεχώς στα χέρια του τον τιμοκατάλογο για να διαλέξει ότι επιθυμεί, την στιγμή που το επιθυμεί.

Πώς λειτουργεί
Ο επιχειρηματίας τοποθετεί σε κάθε σημείο από το οποίο θέλει να έρχονται παραγγελίες μια ειδική ετικέτα με QRCode (ή και NFC tag) που περιλαμβάνει και εκτυπωμένες πληροφορίες για την εφαρμογή (την εκτυπώνει μέσα από το online σύστημα). Μέσα από το ίδιο online σύστημα ο επιχειρηματίας δημιουργεί τον τιμοκατάλογο του, προσθέτει φωτογραφίες ειδών, αναλυτικές περιγραφές όπου χρειάζεται, επεξεργάζεται τα πιθανά έξτρα που μπορεί να έχουν κάποια είδη και τέλος τις μεταφράσεις στις γλώσσες που θέλει.

Όταν ο πελάτης θελήσει να παραγγείλει κάτι, σκανάρει το QRCode μέσα από την εφαρμογή MyWaiter (αν δεν την έχει την κατεβάζει σκανάροντας το QRCode) και στην συνέχεια η εφαρμογή κατεβάζει τον κατάλληλο τιμοκατάλογο, τον οποίο εμφανίζει στη γλώσσα που είναι ρυθμισμένο το κινητό ή το tablet (αν δεν υπάρχει μετάφραση εμφανίζετε στα Αγγλικά).

Η παραγγελία που στέλνει ο πελάτης εκτυπώνεται απευθείας στα σημεία που επιθυμεί ο επιχειρηματίας σαν να ήρθε από σερβιτόρο! Ιδιαίτερα σημαντικό είναι επίσης ότι ο κάθε πελάτης βλέπει τον τιμοκατάλογο στη γλώσσα του, αλλά και αναλυτική περιγραφή του κάθε είδους ώστε να μην γίνονται λάθη.

Σε τι κινητά και tablet λειτουργεί
Η εφαρμογή MyWaiter διατίθεται στο Google Play για Android και στο AppStore για iPhone. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και για Windows. Είναι πολύ εύκολη στην χρήση και απαιτεί ελάχιστα στοιχεία από τον χρήστη.

Τι άλλο  παρέχει
Παρέχεται και εφαρμογή προβολής τιμοκαταλόγου (σε Android και Windows 10) για χρήση είτε έξω από καταστήματα σε stand με οθόνη αφής είτε σε tablet μέσα στα καταστήματα! Η εφαρμογή ενημερώνεται αυτόματα online για κάθε αλλαγή που κάνει ο επιχειρηματίας στον τιμοκατάλογό του.

Πληροφορίες
Για πληροφορίες μπορείτε να δείτε το www.mywaiter.gr ή να στείλετε email στο info@mywaiter.gr ή να επικοινωνήσετε με τον κ. Δημήτριο Ζουρούδη

ZΤech Solutions, Μαραθώνος 8, Ρόδος

Τηλ 6945586896,

 2241400079