Επαναπροσδιορισμός στόχων στο Διαγόρα

Αρκετά και ενδιαφέροντα ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Διαγόρα τη Δευτέρα το απόγευμα και πριν την εκλογή της νέας Διοίκησης. Πριν  πέσει στο τραπέζι η λίστα των ονομάτων των παραγόντων που επρόκειτο να εμπλακούν στο νέο ΔΣ, προηγήθηκε μια συζήτηση γύρω  από το προφίλ του νέου Διαγόρα.

Στη συζήτηση πήραν μέρος όλοι οι παρευρεθέντες στη Συνέλευση. Το βασικό θέμα που τέθηκε, ήταν η ανάπτυξη των υπολοίπων τμημάτων πλην ποδοσφαίρου με δεδομένο πως το βόλεϊ για παράδειγμα παίρνει τίτλους στις μικρές κατηγορίες, αλλά μένει χωρίς αυτούς σε γυναίκες και άνδρες.

Έγινε συζήτηση για όλα τα τμήματα και πολλά είναι εκείνα που σημειώθηκαν απ όλους, σε μια προσπάθεια να επαναπροδιοριστούν οι στόχοι του συλλόγου σε όλους τους τομείς, αν και δεν πρέπει να διαφεύγει κι από τον πιο απλό φίλο των «κυανέρυθρων»,  πώς ο Διαγόρας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα.  

Τονίσθηκε απ’ όλους:

-Ότι το οικονομικό είναι εκείνο που «καίει» αυτή την περίοδο, με δεδομένη την κρίση αλλά και τις ανάγκες του κάθε παράγοντα.

-Δεν θα γίνουν «άσκοπες σπατάλες» για μεταγραφικά θέματα, όπως συνέβαινε σε άλλες ποδοσφαιρικές περιόδους.

-Θα μπουν νέες βάσεις σε όλα τα τμήματα, που θα προκύψουν από τη συνεργασία της νέας Διοίκησης και όλων των τμημάτων

-Θα επιδιωχθεί η ανάπτυξη όλων των τμημάτων (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβου, ποδηλασίας) σε βάθος χρόνου, ενώ συζητήθηκε πώς, η ποδηλασία του Διαγόρα λόγου χάρη έχει να προμηθευτεί ποδήλατα από το 2003 επί εφορίας του Κώστα Χρυσοχοϊδη

«Είναι καιρός να αποφασίσουμε τι θέλουμε για τον Διαγόρα» τόνισε ο ίδιος χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πώς «δεν μπορούμε να μην δημιουργήσουμε καλή ποδοσφαιρική ομάδα από την στιγμή που από τις 14 ομάδες του Ομίλου θα πέσουν οι επτά…»

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τσοπανάκης, αναφέρθηκε στην αναγκαία ύπαρξη βοηθητικού, λέγοντας μεταξύ άλλων πώς  το βοηθητικό του Δημ. Σταδίου, μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των σωματείων της πόλης, αφού πρώτα συνεργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση ο Δήμος Ροδίων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με μοναδικό σκοπό πέραν από τις προπονήσεις των μεγάλων ομάδων, να το εκμεταλλευτούν οι Ακαδημίες του συλλόγου.

Πρέπει ακόμα να σημειωθεί πώς ο Γιάννης Τσιγάρος διηύθυνε κατά τον καλύτερο τρόπο τη συνέλευση, ενώ στο τέλος ανέγνωσε και την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής.

Ο Διαγόρας πάντως είναι ένα από τα σωματεία με ενεργητικό καθώς σημειώθηκαν στην χρήση αυτή

-Έσοδα 59.739 Ευρώ και

-Έξοδα 59.519 κάτι που σημαίνει γύρω στα 219 ευρώ ενεργητικό περίπου.

Για τον λόγο αυτό, η ταμίας του συλλόγου Τασία Καρπαθάκη, εξήρε την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στο οικονομικό κομμάτι του συλλόγου.

ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως, μετά την συμφωνία με τον Χειμωνέττο, δεν υπάρχει άλλη μεταγραφική εξέλιξη. Ωστόσο εκείνο που πρέπει να σημειωθεί, είναι πώς γίνονται επαφές πολλές στο νησί μας, αφού οι πάντες στον Διαγόρα θέλουν το Ροδίτικο στοιχείο στην ομάδα, αλλά και στην Αθήνα με έμπειρους που θα βοηθήσουν την ποδοσφαιρική ομάδα στη φετινή της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο θα πάρει μέρος ο Διαγόρας.