Απίστευτο  το πώς  κατάντησε το γήπεδο του Έμπωνα

Τουλάχιστον θλίψη προκαλεί η εικόνα του γηπέδου του Έμπωνα, έτσι όπως την κατέγραψε χθες φίλος του ποδοσφαίρου από την περιοχή.

Η  Αναγέννηση πέρασε τη φετινή αγωνιστική περίοδο υποχρεωτικά «αυτοεξόριστη» στο γήπεδο της Σαλάκου, καθώς ήταν απαγορευτική ακόμα και σαν σκέψη η χρησιμοποίηση του «χωραφιού» έστω και για μία προπόνηση, ενώ η επόμενη μέρα της ομάδας εξαρτάται εν πολλοίς από το κατά πόσο θα υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις για την τοποθέτηση συνθετικού τάπητα.

Όπως λένε οι Εμπωνιάτες, έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πως τα τελευταία γραφειοκρατικά εμπόδια (το απαραίτητο κονδύλι έχει εξασφαλιστεί) θα αρθούν μέσα στον Ιούνιο, επιτρέποντας τη δημοπράτηση του έργου.

Εφόσον δουν πως κάτι κινείται προς τη ζητούμενη κατεύθυνση, θα αποκτήσουν τα περιθώρια να κάνουν υπομονή, αποδεχόμενοι μία επιπλέον ταλαιπωρία λίγων εβδομάδων.  

 Πέρα από το γηπεδικό, οι άνθρωποι της Αναγέννησης ασχολούνται με τη συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος, αναζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερους συνοδοιπόρους. Ο μπροστάρης της νέας προσπάθειας φαίνεται πως έχει βρεθεί, ωστόσο θα χρειαστεί κι έναν ικανό αριθμό συνεργατών.