Κατέθεσε χθες συμμετοχή  το «Ροδίων Άθλησις»

Οργασμός δουλειάς υπάρχει αυτές τις μέρες στο «Ροδίων Αθλησις», που προετοιμάζεται για διπλό στόχο:

-Είτε να παίξει στην pre league, όπως σχετικά έχει ανακοινώσει η ΕΟΠΕ, στην οποία θα συμμετάσχουν 12 ομάδες κατά την προκήρυξη

-Είτε αν τελικά δεν καθιερωθεί η κατηγορία αυτή εξαιτίας ίσως της αδιαφορίας των συλλόγων, που για δικούς τους λόγους  δεν θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε αυτή την Κατηγορία, να αγωνισθεί όπως και πέρυσι στην Α2 κατηγορία των ανδρών.  

Θα πρέπει να επισημανθεί, πώς χθες  δήλωσε συμμετοχή στην pre league και το «Ροδίων Αθλησις» και έγινε  η τέταρτη ομάδα από τις 12, ενώ σε δήλωση προχώρησε και μια από τις επιλαχούσες σύμφωνα με την προκήρυξη.

Πιο συγκεκριμένα:
-Πλην του «Ροδίων» που δήλωσε χθες συμμετοχή, το έχουν πράξει ακόμα η ΕΑΠ Πατρών, ο Πήγασος Πολίχνης και ο Απόλλων Αθηνών. Από τις επιλαχούσες δήλωση συμμετοχής κατέθεσε ο Άρης Θεσσαλονίκης

Σημειωτέον πώς το «Ροδίων» πήρε την άδεια  για τη χρήση του Βενετοκλείου στην pre league. Εάν καθιερωθεί τελικά η κατηγορία, θα δίνει εκεί τα παιχνίδια του σε μέρες που φυσικά, δεν θα αγωνίζεται στο νησί μας ο Κολοσσός.

Εάν οι ομάδες συνεχίσουν στην Α2, τότε δεν θα χρειασθεί το Βενετόκλειο, αλλά το «Ροδίων» θα παραμείνει στις δικές του εγκαταστάσεις.

ΤΡΙΠΛΟ «ΚΥΝΗΓΙ»
Στο αγωνιστικό κομμάτι όπως έγινε γνωστό η Ροδίτικη ομάδα περιμένει απαντήσεις από τρεις παίκτες  οι οποίοι βρίσκονται στην Αθήνα και με τους οποίους έχουν γίνει ήδη επαφές. Η Διοίκηση του «Ροδίων» θα περιμένει τις απαντήσεις και στην συνέχεια θα προβεί στις ανάλογες ανακοινώσεις.