Επαφές χωρίς  απαντήσεις  στον Ιάλυσο

Στον Ιάλυσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τίποτα, σε ότι αφορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ωστόσο τόσο ο Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του, όσο και ο προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης, είναι σε διαρκή επαφή για την καλύτερη δυνατή οργάνωση της ομάδας, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο.

Σαφέστατα κι έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η Κατηγορία με τη νέα προκήρυξη κι αφού υποβιβάζονται επτά ομάδες,  ο Ιάλυσος θέλει να δημιουργήσει ένα  ανταγωνιστικό σύνολο  το  οποίο να πρωταγωνιστήσει, αλλά και να μην κινδυνέψει σε καμία περίπτωση να μπει σε περιπέτειες.

Οι δυο άνδρες έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους εδώ και πολύ καιρό κι ο κόουτς της ομάδας, έχει εκθέσει τον σχεδιασμό του στη Διοίκηση.

Στην Θεσσαλονίκη όπου βρέθηκαν και οι δυο άνδρες  είχαν επαφές με πολλούς από τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και στις θέσεις που θέλουν ενίσχυση, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης θέλει να μείνει στον Ιάλυσο, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κι από άλλους παράγοντες.

Ο Μιχάλης Χατζηνικήτας από την πλευρά του, επέστρεψε στη Ρόδο έχοντας προχωρήσει κάποιες επαφές, αλλά περιμένει απαντήσεις.

Όλα αυτά φυσικά θα ξεκαθαριστούν το αμέσως επόμενο δεκαήμερο, ενώ στον σχεδιασμό του Αλέξανδρου Αλεξιάδη, ο Ιάλυσος θα είναι απόλυτα έτοιμος πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, που έχει προσδιορισθεί για τις 15 Ιουλίου περίπου.
Προς το παρόν η Διοίκηση του Ιάλυσου βρίσκεται εν αναμονή απαντήσεων.

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Την ερχόμενη Παρασκευή ο Απόλλων Απολλώνων όπως έπραξε με τον Διαγόρα, θα τιμήσει και την ομάδα του Ιάλυσου για τις επιτυχίες της αλλά και την προσφορά της μέχρι τώρα στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Θα γίνει ένα φιλικό με την ομάδα επίλεκτων του Σταμάτη Μαργέλου στις 18.00 και στη συνέχεια, θα ακολουθήσει μια μικρή γιορτή στην οποία όπως ανακοινώθηκε θα τιμηθούν ο πρόεδρος του Ιάλυσου Μιχάλης Χατζηνικήτας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο παλιός ποδοσφαιριστής Νίκος Πλάτσης και ο φίλαθλος Μιχάλης Τσαμπής.