Ηλεκτρονικός πλέον ο «Συνδετήρας»

Ο «Συνδετήρας» κυκλοφορεί αλλά είναι πλέον ηλεκτρονικός. Περιηγηθείτε στη διεύθυνση: http://sindetiras.rpschool.gr/ και καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τη μεγάλη εκπαιδευτική κοινότητα των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Ο «ΣΥΝΔΕΤΗΡ@Σ» έρχεται κατά κάποιο τρόπο να συνδέσει γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και φίλους αλλά και όλες τις δραστηριότητες του εκπαιδευτικού ομίλου ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ με την ευρύτερη κοινωνία.

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού «Συνδετήρα» αναρτώνται καθημερινά πλήθος ειδήσεων που σχετίζονται με την ζωή ενός δραστήριου εκπαιδευτικού ομίλου που περιλαμβάνει τις εκπαιδευτικές βαθμίδες των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», το αθλητικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», τα εκπαιδευτικά κέντρα «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», το ωδείο «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον», το συμβουλευτικό κέντρο «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις» τα Ι.Ι.Ε.Κ. και Κ.Δ.Β.Μ. καθώς και το εστιατόριο “REST POINT” και το βιβλιοπωλείο “PergOLA”.

Το τελευταίο έντυπο τεύχος του «Συνδετήρα» είναι το 51ο και κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2017. Η κυκλοφορία του ξεκίνησε το 2003 με την έναρξη της λειτουργίας του σχολείου και μέσα από τις σελίδες του έχει καταγραφεί ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας του σχολείου.

Όλα τα τεύχη είναι αναρτημένα στο site του σχολείου, βρίσκονται στο αρχείο του σχολείου και φιλοξενούνται στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Ρόδου για να θυμίζουν στους αναγνώστες τις εκδηλώσεις, τις πρωτοβουλίες, τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες μαθητών και μαθητριών σ’ αυτήν την 14χρονη πορεία των εκπαιδευτηρίων ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Όλα τα τεύχη είναι αναρτημένα σε ειδική ενότητα του ηλεκτρονικού «ΣΥΝΔΕΤΗΡΑ» και βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών.
Καλή ανάγνωση και με χαρά θα θέλαμε τις εντυπώσεις και τις ιδέες σας.