Τουρνουά μίνι διοργανώνει ο Φοίνικας

Τουρνουά mini volley θα διοργανώσει το ερχόμενο Σάββατο ο Φοίνικας. Η ομάδα του Παραδεισίου αναλαμβάνει να εμπλουτίσει τις γνώσεις των μικρών φίλων του αθλήματος, βάζοντας μάλιστα στο παιχνίδι και δυο σπουδαίους άσσους.

Ο λόγος για τον αρχηγό της Εθνικής μας ανδρών, Δημήτρη Τζούριτς και τον Σέρβο Λούκα Σούγιαγκιτς, οι οποίοι θα παρευρεθούν στο τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Κλειστό της Κρεμαστής στις 19.00.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του τουρνουά ο Φοίνικας θα τιμήσει τον αρχηγό της Εθνικής μας ομάδας για την προσφορά του στο άθλημα. Η ανακοίνωση του Φοίνικα αναφέρει:   

«Ο ΑΕΣΠ Φοίνικας διοργανώνει Τουρνουά Summer Mini Volley για τους μικρούς μας φίλους (6-12 ετών), παρέα με τον Δημήτρη Τζούριτς και τον Luka Suljagic!

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και παγκόσμιος αστέρας της Calzedonia Verona θα τιμηθεί από την ομάδα μας για την προσφορά του, ενώ θα "αγωνιστεί" μαζί με τους μικρούς επίδοξους αστέρες του αθλήματος! Ελάτε να θαυμάσουμε από κοντά τον Δημήτρη, να βγάλουμε φωτογραφίες και να ζήσουμε μαζί όμορφες στιγμές γεμάτες πετοσφαίριση! Σας περιμένουμε όλους».