Δράση και αντίδραση στον Άρη…

Τις επόμενες μέρες θ’ ανακοινωθεί επισήμως από τη διοίκηση του Άρη η ημερομηνία διεξαγωγής της διαδικασίας εκείνης των συμπληρωματικών εκλογών και εισόδου ουσιαστικά  νέων μελών στο σχήμα.

Κατά την προχθεσινή γενική συνέλευση υπήρξαν αντιδράσεις μελών σ’ αυτό το σκεπτικό, έστω κι αν φαίνεται πια πως επικρατεί στο πλαίσιο του σχεδιασμού της επόμενης μέρας στο σύλλογο.

Ανάμεσα στα 40 άτομα που έδωσαν το «παρών» στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Σάββα, βρέθηκαν άνθρωποι με πρόθεση ν’ αναλάβουν τις τύχες του Άρη αλλά μόνο με την προϋπόθεση διενέργειας εκλογών προς την ανάδειξη ενός νέου σχήματος και όχι συμπληρωματικά.

Το σκεπτικό τους είναι να μείνουν στη διοίκηση μια πενταετία ώστε να βγει κάτι καλό από την όλη προσπάθεια, χωρίς να υπάρχει η βλέψη μόνο για το… προεδριλίκι. Βάσει της προχθεσινής επίσημης ανακοίνωσης του Άρη, ισχύει το σενάριο της συμπληρωματικής διαδικασίας κι… εννοείται πως πρόεδρος παραμένει ο Σάββας Σφυριαλλάς.

Το διάστημα που θ’ ακολουθήσει πάντως, θα έχει ενδιαφέρον για το μέλλον της ομάδας και το πώς θα πορευτεί σ’ ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό, όπως αυτό της Α’ Κατηγορίας.
Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη μετά τη γενική συνέλευση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (προχθές) το απόγευμα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των μελών του Άρη. Προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας, καθώς και άτομα τα οποίο έχουν δείξει ενδιαφέρον για συμμετοχή στα διοικητικά του συλλόγου.

Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετό καιρό, υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και με μεγάλη ευχαρίστηση είδαμε τον κόσμο του Αρχαγγέλου να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας και να δίνει το "παρών" σε αυτή τη συνάντηση.

Υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλάχθηκαν απόψεις και έπεσαν στο τραπέζι ιδέες για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει να κρατά τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, πραγματοποιώντας συμπληρωματικές εκλογές, προκειμένου να εκλεχθούν νέα μέλη, που θα αντικαταστήσουν τα παραιτηθέντα.

Η ημερομηνία των συμπληρωματικών εκλογών αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και μόλις το Δ.Σ. συγκροτηθεί σε σώμα, θα σχεδιάσει την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Εκ του Δ.Σ.
 του Άρη Αρχαγγέλου»