Βετεράνοι Ρόδου - Διαγόρα: «Ενωμένοι καταφέρνουμε πολλά»

Πολύτιμους συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες βρήκε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα όχι μόνο στην προσπάθειά του να δημιουργήσει το «παλατάκι» του, αλλά και να διοργανώσει με επιτυχία την τελετή των εγκαινίων του, την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου.

 Η ευγνωμοσύνη που αισθάνονται οι παλαίμαχοι είναι το αποτέλεσμα της αγάπης που εισέπραξαν και οι ευχαριστίες τους, έτσι όπως τις διατύπωσαν «από καρδιάς» στην ανακοίνωσή τους, απευθύνονται στους παρακάτω:

«Στέφανο Κυριαζή, Πρόεδρο ΔΟ.ΠΑ.Ρ., το υπόλοιπο Δ.Σ του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το εργατοϋπαλληλικό προσωπικό του Σταδίου του Διαγόρα, τον Π.Σ.Α.Π., την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός, την ΑΒΕΤΕ Κ. Κωσταρίδης, το Savaidis Trαvel, το Semiramis City Hotel, την Κ.Α.Ι.Ρ. Ρόδου, τον Κάλλιστο και Βασίλη Διακογεωργίου, τον οινοποιό Γεώργιο Χατζηδάκη από τη Λέρο, τον δημοσιογράφο Γεώργιο Αθανασίου, τον τοπικό Tύπο και τους φωτορεπόρτερ, τον Τ.Ο.Δ. και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Δωδεκανήσου, την ΕΠΣ Δωδ/σου, τις ομάδες Ρόδου και Διαγόρα, τη Φιλαρμονική Καλυθιών Ρόδου, τον Κώστα Ροδίτη υπεύθυνο εισιτηρίων, τον υπεύθυνο κυλικείου του Δημοτικού Σταδίου Ιωάννη Σκιαθίτη, τον πάτερ Νεκτάριο Πόκκια, το TV Θάρρι και τον Κώστα Κάππα, καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Τέλος, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου και Διαγόρα ευχαριστεί χωριστά ένα – ένα τα μέλη του και την ίδια στιγμή όλους μαζί!
Ενωμένοι, αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και σημαντικά πράγματα!!! Συνεχίζουμε…»